23/06/21

20 važnih pojmova za nove korisnike Instagrama

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Ako ste tek počeli koristiti popularni foto i video servis u vlasništvu Facebooka, moguće je kako ima puno toga što vas zbunjuje. Evo vodiča po rječniku Instagrama.

1) Bio

Bio označava mjesto za biografiju u sklopu vašeg korisničkog profila na Instagramu, gdje možete napisati ponešto o sebi što želite podijeliti s drugim korisnicima. Pritom možete upotrijebiti tekst, emotikone, hashtagove, pa čak i znak @ kako biste spomenuli nekog drugog. Kako ćete formatirati tekst praznim linijama? Napišite opis u aplikaciji za bilješke pa ga potom zalijepite u polje Bio.

2) Stories

Instagram Stories je značajka koju je Instagram bezočno kopirao od Snapchata, a koja omogućava objavu fotografije ili video zapisa u trajanju do 15 sekundi koji će automatski nestati s vašeg feeda po isteku 24 sata. Također možete dodati tekst, emotikone, hashtagove i nekog spomenuti koristeći @, kao i ubaciti naljepnice i GIF-ove, pa i črčkati po fotografijama.

3) Mention

Mention koristite kad želite privući nečiju pozornost na Instagramu. Otipkajte simbol @ pa iza njega napišite korisničko ime te osobe. Ako ju pratite, pojavit će se među prvih nekoliko ponuđenih opcija. Mention možete koristiti u biografiji, komentarima i Instagram Stories.

4) Tag (oznaka)

Tag koristite kako biste označili osobu na fotografiji ili video zapisu. Kad to učinite dobit će o tome obavijest (u dijelu za tagove uz njihov Gallery).

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img