Danas predstavljanje novog iPhone. Što možemo očekivati?

0
0
Foto: Pixabay

Iduće veliko predstavljanje proizvoda, softvera i usluga Apple je zakazao za 10 ujutro (kod nas je to sedam navečer) u srijedu, 12. rujna. Što možemo očekivati?

Približava se trenutak kad će Apple predstaviti nova izdanja svog pametnog telefona, moguće i drugih gadgeta, servisa i softvera. Ipak, u središtu pozornosti svakako će biti novi modeli iPhonea, o kojima se već mjesecima neumorno nagađa.

Pričalo se, između ostalog, kako možemo očekivati najveći i najskuplji iPhone dosad, kako će novi modeli dobiti oznaku XS, kako najjeftiniji model neće biti baš sjajan, kako bi mogla izostati podrška za 3D Touch i Apple Pencil, kako bi mogao koštati od 649 eura pa naviše…

Uz nove modele iPhonea, nagađa se, u dvorani Steve Jobs u novom Appleovom sjedištu u Cupertinu mogli bi biti predstavljeni i novi iPad, iMac mini te Air, kao i nova generacija pametnog sata Apple Watch. Vjerojatno ćemo doznati kad će izdanja operativnih sustava iOS12 i Mojave postati službeno dostupno.

Moguće je kako će za to predstavljanje biti ostavljeni svi novi modeli Appleovih prijenosnih i stolnih računala, ali i iPhone SE2, o kojem se također dosta nagađalo tijekom ove godine, kao i HomePod mini, piše tportal.hr.