Danas se održava rukometni turnir “4. kup svetog Mihovila”

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Danas se u sklopu Dana općine Dugopolje održava rukometni turnir naziva “4. kup svetog Mihovila”. Na turniru, kojeg organizira Rukometni klub Dugopolje uz pokroviteljstvo Općine Dugopolje, nastupit će osam ekipa.

Na turniru će sudjelovati momčadi RK Kamičak Sinj, RK Hrvatski Dragovoljac, RK Solin, RK Trogir, RK Petason Vranjic, RK Trilj, ŽRK Split 2010 i kao domaćini RK Dugopolje. Također, za sve igrače i igračice koji će nastupiti, organizatori su pripremili ručak kako bi se napunili energijom koja im je potrebna u danu.

Rukometna natjecanja započinju već od 9:30 sati, a održavat će se na školskom igralištu i u dvorani Osnovne škole Dugopolje. Na terenu školskog igrališta nastupit će dječaci rođeni 2004./2005. i 2006./2007. godine. U dvoranskom dijelu turnira igrat će djevojčice 2006./2007. godišta, te dječaci 2008./.2009. godišta.

Pravila natjecanja su takva da u svakom uzrastu sudjeluju četiri kluba i svi će međusobno odigrati utakmice. Susreti će se igrati u vremenu od dva puta po 15 minuta, što je za pet minuta kraće od standardnih 20 minuta, a tako je odlučeno zbog vremenskog rasporeda. Posjetitelji će moći pogledati ukupno čak 24 utakmice u toku dana.

Organizatori su najavili kako, kad god u toku dana posjetite turnir, na terenu će biti jedna ekipa Dugopoljaca koja će odmjeravati snage sa svojim protivnicima, bilo u dvorani ili na igralištu.

Natjecanja će trajati sve do 19:15 sati kada će u dvorani uslijediti završna ceremonija i podjela priznanja.

Kako su poručili domaćini, turnir će poslužiti kao odlična priprema djeci i trenerima za sezonu koja upravo započinje.

Dođite i podržite djecu koja vrijedno treniraju i na taj način im dajmo podstrijeha da nastave i dalje razvijati se kroz sport kao jedan od najplemenitijih načina.

NAPOMENA: U slučaju kiše dio turnira koji se održava na igralištu nažalost neće se održati.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img