[DANI OPĆINE DUGOPOLJE] Večeras koncert Zlatka Pejakovića, te cjelodnevni bogati program

Foto: Wikimedia

Zlatko Pejaković će večeras, povodom obilježavanja Dana općine Dugopolje, nastupiti na Trgu domovinske zahvalnosti koji se nalazi u centru Dugopolja iznad župne kuće. Koncert počinje u 21 sat, a u slučaju kiše prebacit će se u dvoranu OŠ Dugopolje.

Kako su već ranije istakli iz Općine Dugopolje, ove godine imamo pripremljen zaista bogat program, čiji će zabavni dio kulminirati večerašnjim koncertom.

Tijekom cijelog dana odvijat će se razni događaji u kojima će mještani naše općine, a i svi posjetitelji, moći uživati. Raspored događanja na dan kada obilježavamo jednog od zaštitnika naše općine, svetog Mihovila Arhanđela, je sljedeći:

  • 10:00 Procesija i svečana sveta misa, misu predvodi fra Petar Klapež, gvardijan Franjevačkog samostana i upravitelj svetišta Gospe Sinjske
  • 10:00 5. kolo Prve HNL Juniori: NK Dugopolje – NK Varaždin, stadion Hrvatskih Vitezova
  • 16:00 Natjecanje u obaranju ruku, šijavici, potezanju klipa i konopa u organizaciji konopaške udruge „Sveti Mihovil“, vanjsko igralište OŠ Dugopolje
  • 18:00 Program DV Maslačak i priredba učenika OŠ Dugopolje, Trg domovinske zahvalnosti
  • 19:00 Pučka veselica u organizaciji KUD-a „Pleter“, Udruge „DAR“, UHBDDR, Lovačke udruge „Ljubljan“ i Općine Dugopolje, Trg domovinske zahvalnosti

Prije početka samog koncerta Zlatka Pejakovića, moći ćemo uživati u vatrometu kojeg su organizatori ovim povodom pripremili.

Ne propustite priliku posjetiti neki od ovih događaja i na taj način zajedno proslavimo blagdan sv. Mihovila, zaštitnika koji bdije nad općinom Dugopolje. Vidimo se!