Dudu je službeno pojačao NK Dugopolje. Ovaj 26-godišnji igrač uskoro će se priključiti treninzima prve momčadi.

Igrač punog imena Eduardo Rodrigues Souza, došao je u NK Dugopolje kao slobodan igrač. Kao junior prošao je školu slavnog brazilskog kluba Flamengo. Kao senior uglavnom je igrao u Brazilu i Portugalu. Od poznatijih klubova može se pohvaliti da je igrao za brazilski SC Corinthians Paulista te portugalskog prvoligaša SC Beira-Mar. Igra na poziciji ofenzivnog veznog.

Budući da je došao kao slobodan igrač, Dudu se vrijedno samostalno pripremao u Brazilu. Nadamo se kako mu neće puno trebati da se privikne na uvjete i uhvati ritam ostalih suigrača u NK Dugopolju.

Osim njega Dugopolje su pojačali i Kaja Rogulj (Žalgiris), Mario Lovre Vojković (Hajduk II), Ivan Miličević (Široki Brijeg), Frane Maglica (Dinamo II), Ante Kušeta (Albalonga), Luka Grubišić (Široki Brijeg), Petar Bašić-Šiško (Hrvace), Ailton Jose Nascimento (Brazil), Ivan Bosančić (povratak s posudbe iz Junaka), Kenan Delić (Željezničar), Roko Nakić (Krško), Robert Jandrek (Hajduk) i Ivo Valentino Tomaš (BV Essen).

Trenera Bojka čeka veliki posao jer je klub u zimskom prijelaznom roku ostao bez kapetana Jurića, a otišli su i odlični mladi Osječani Klepač, Špoljarić, Mihaljević i Ždinjak, klub su napustili i Varea, Tomašević, Stojanovski i Tešija.

Vjerujemo kako će ovaj igrač sa svojim brazilskim štihom uvelike doprinijeti kvaliteti momčadi i pomoći klubu u borbi za Prvu HNL.