Dana 18.01.2020. godine, subota, održati će se najveći i najatraktivniji zimski uspon u Hrvatskoj, na Kamešnicu, na vrh Konj 1856 m/nv. Ova velika planinarska manifestacija već dugi niz godina privlači veoma velik broj planinara i ljubitelja snijega, sa područja cijele Dalmacije i dijela Bosne i Hercegovine a ove godine imamo najavu planinara iz Vinkovaca, Našica, Zagreba, Karlovca i sa područja Istre i Kvarnera.

PD Jelinak Trilj, u svojstvu domaćina i organizatora, uz već svima poznati uspon na Konj, 1856 m/nv, pripremio je i novu prelijepu stazu za planinare koji nisu kondicijski spremni za uspon na Konj, lagani uspon na Goli Umac 1461 m/nv. Staza je uređena i dobro markirana a pogled sa vrha Umca na Buško Jezero i Sinjsku krajinu oduzima dah.

Uz najavu lijepog vremena, uz planinare pozivamo i sve građane, ljubitelje prirode i planine, da provedu prelijepi dan na Kamešnici, na području budućeg Kampa PD JELINAK.

Domaćin uz tradicionalni planinarski ručak priprema obilje hrane i pića a novitet će biti Donatorski Caffe Jelinak, cijeli dan muzika, pjesma hrana i piće.

Živite Zdravo, družite sa s prirodom i volite zemlju po kojoj hodate,

Čekamo vas u KAMPU PD JELINAK TRILJ, u subotu 18.01.2020. god.

Poručuju članovi Planinarskog Društva Jelinak Trilj !

Podijeli objavu