13 C
Split

Facebookov Messenger ide na ozbiljan redizajn

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Otkad je izdvojen u zasebnu aplikaciju Facebookov Messenger skupio je više od 1,3 milijarde mjesečnih korisnika. Ali čak su i njegovi direktori priznali kako je prekrcan značajkama u devet tabova, od igara do Stories.

Ozbiljan redizajn obećan je prije više od godinu dana i formalno najavljen tijekom Facebookove konferencije za razvojne programere F8. Sad su se napokon uhvatili posla.

Redizajn bi trebao posložiti sve značajke u tri taba – Chats, People i Discover – i dodati više značajki za prilagodbu korisničkim potrebama i željama.

Tab Chats pokrit će sve vezano uz razgovore i značajku Stories, People će više istaknuti Stories i prikazati trenutno aktivne kontakte, a Discover će na jednom mjesto okupiti interakcije s tvrtkama te igre.

Model monetizacije ne bi se trebao mijenjati odmah, no u Facebooku se namjeravaju više osloniti na zasebni tab Discover.

Osvježeni Messenger možemo očekivati tijekom nadolazećih tjedana. Između ostalog, u Facebooku planiraju u budućnosti dodati i tamni način rada, piše Business Insider, prenosi tportal.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HERR SOSA, TI SI U HRVATSKOJ OD SADA – TURIST!

Službena navijačka udruga hrvatske nogometne reprezentacije "Mi Hrvati" oglasila se na svom Instagram-profilu gdje je prokomentirala izbor dosadašnjeg mladog...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img