13 C
Split

[GALERIJA] Cestovna biciklistička utrka ”Velika nagrada Dugopolja” – utrka za hrvatski cestovni kup

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U nedjelju 10. lipnja na vrućem asfaltu dugopoljskih gospodarskih zona održat će se već peto po redu izdanje cestovne biciklističke utrke ”Velika nagrada Dugopolja”. Utrka se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Dugopolje i u organizaciji Biciklističkog saveza Splitsko-dalmatinske županije i Biciklističkog kluba Marjan iz Splita. Prvu od tri kružne utrke vozit će početnici i kadetkinje (2 kruga), drugu kadeti  (4 kruga), a treću juniori i juniorke te veterani (6 krugova). Start utrke je nedaleko restorana Dolis u gospodarskoj zoni Podi.

Tradicionalna međunarodna cestovna biciklistička utrka VN Dugopolja za mlađe uzrasne kategorije boduje se za hrvatski cestovni kup. Utrka svake godine okuplja u Dugopolju sve one koji nešto znače u cestovnom biciklizmu u ovom dijelu Europe. Bit će i utrka za ostale kategorije, te rekreativna utrka za one bez licenci. Ove godine po prvi put i veteranska utrka se boduje za hrvatski kup.

Za vrijeme trajanja ove kružne utrke od 11 h do 15 h bit će na snazi posebna regulacija prometa, a određene javne ceste bit će zatvorene: županijska cesta od zone Podi prema naseljima Klis Kurtovići i Klis Brdo, lokalna cesta put gospodarskih zona Bani sjever i Podi zapad kao i lokalna cesta put naselja Koprivno te se mole stanovnici spomenutih naselja za razumijevanje i korištenje alternativnih pravaca kretanja u tom periodu.

U galeriji koju je snimio Emil Škare, pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju ove utrke.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

U JAMI BEZDAN KOD RIJEKE, BEZ SUĐENJA UBIJENO IZMEĐU 500 I 1500 LJUDI (Donosimo potresno pismo roditeljima koje napisao župnik Martin prije ubojstva)

Ako ostanem i poginem, znajte da je to zato što sam katolički svećenik koji sam propovijedao i branio svoju...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img