[GALERIJA] Odličan nastup košarkašica na turniru u Šibeniku

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U vikendu za nama igračice ŽKK Dugopolja nastupile su na turniru u Šibeniku. 

Pravo nastupa na turniru koji se igrao u dvorani OŠ Meterize imale su cure rođene 2007. godine j mlađe. Osim ŽKK Dugopolja, na turniru su nastupile i ekipe ŽKK Zrinjski Mostar, ŽKK Vodice i domaća momčad KA Anđa Jelavić. 

Svaka momčad igrala je po dvije utakmice. Naše cure su igrale protiv ŽKK Vodice i KA Anđe Jelavić. S obzirom da je turnir bio prijateljske naravi, nije bilo rezultatskog imperativa, no cure ŽKK Dugopolja su slavile u oba odigrana dvoboja. To im je svakako dobar poticaj budući da su i u konkurenciji za odlazak na državno prvenstvo. Naime, ŽKK Dugopolje trenutno zauzima drugu poziciju u županijskoj ligi, a prve tri ekipe dobit će priliku odmjeriti snage na državnoj razini.

Trener Stipe Čipčić je nastupu svojih igračica na turniru rekao:

– Iako su nam nedostajale dvije igračice iz prve petorke, naše cure u oba susreta lagano došle do pobjede. To nam je pokazatelj naše kvalitete i podstreh za dalje. Ova generacija je jako dobra i ako ozbiljno treniraju mogu napraviti rezultat na državnoj razini. Budući da je bio prijeteljski turnir sve cure dobile su priliku igrati. Ovim putem želim zahvaliti Anđi Jelavić na pozivu na turnir i odličnom gostoprimstvu. – zaključio je Čipčić.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img