13 C
Split

[GALERIJA] Održan prvi dan Adventskog druženja u Dugopolju

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Sinoć je u centru Dugopolja održan prvi od dva dana Adventskog druženja u općini Dugopolje. Manifestaciju u organizaciji Općine Dugopolje, komunalne tvrtke Podi Dugopolje d.o.o. i Turističke zajednice općine Dugopolje, otvorili su načelnik općine Perica Bosančić i predsjednik općinskog vijeća Joško Čelan.

Bogat gastronomski program pripremili su udruga DAR, lovačka udruga ”Ljubljan” i članovi DVD-a Dugopolje. Organizirano je i natjecanje u odabiru najboljih domaćih vina, zatim Božićni grad za djecu s igrama, a posjetitelji su mogli kupiti i karte za bogatu nagradnu igru čije će finale biti večeras a dodjeljuju se čak 24 nagrade. Za dobru atmosferu u glazbenom dijelu pobrinula se popularna dugopoljska Grupa Iluzija.

Vjerujemo kako će večeras još više posjetitelja doći na Trg domovinske zahvalnosti. Uz obavezni gastro program posjetitelje očekuje i izvlačenje dobitnika lutrije, a za glazbu će se pobrinuti tamburaški sastav Miris juga. Sva hrana i piće bit će besplatni.

U fotogaleriji koju je snimio Emil Škare pogledajte kako je protekao prvi dan Adventskog druženja u općini Dugopolje.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Franić bi uklonio spomenik HOS-u za kojeg su glasali SDP-ovci

Odgovarajući na izravno pitanje voditelja RTL-a, kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Ante Franić rekao je da bi uklonio sve što vrijeđa...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img