20/06/21

[GALERIJA] Održana druga večer Adventskog druženja u Dugopolju

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon otvorenja u hladnu subotnju večer, sinoć je na Trgu domovinske zahvalnosti u centru Dugopolja održana druga večer Adventskog druženja u općini Dugopolje.

Na popunjenom trgu posjetitelji su uživali u prekrasnoj predblagdanskoj atmosferi, te i na taj način pokazali zajedništvo koje donosi ovo Božićno vrijeme. Besplatne ukusne zalogaje i osvježavajuća pića osmislili su i prezentirali udruga DAR, lovačka udruga ”Ljubljan” i članovi DVD-a Dugopolje. Također održano je i izvlačenje bogate Adventske lutrije u kojoj su podijeljene čak 24 nagrade. Čitavu večer okupljene je zabavljao izvrsni tamburaški sastav Miris juga, koji su dodatno svoj nastup začinili pjevajući iz same publike.

Dvodnevno Adventsko druženje u općini Dugopolje, koje je organizirala Općina Dugopolje, komunalna tvrtka Podi Dugopolje d.o.o. i Turistička zajednica općine Dugopolje, uistinu je uspjela manifestacija što se najbolje vidjelo u osmjesima koje su svojim kućama ponijeli zadovoljni posjetitelji obadvije prosinačke večeri.

Nadamo se kako nas dogodine očekuje još veće i ljepše Adventsko druženje u našoj općini. Do tada uživajmo u ovom blagdanskom razdoblju i radosni dočekajmo blagdan Božića.

U fotogaleriji koju je snimio Emil Škare pogledajte kako je protekla druga večer Adventskog druženja u općini Dugopolje.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Udruge civilnih stradalnika Domovinskog rata poručile Škori: ‘Za koju domovinu se bori vaš Domovinski pokret?’

Zajednica udruga hrvatskih civilnih stradalnika iz Domovinskog rata u priopćenju je u nedjelju prozvala predsjednik Domovinskog pokreta Miroslava Škoru da svojim...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img