[GALERIJA] Podsjetimo se bogate i prirodne eko okućnice Enice Ban, još je šest dana ostalo za prijave na ovogodišnji Natječaj

Foto: Enica Ban

Još je šest dana preostalo vrijeme u kojem se možete prijaviti na Natječaj za najljepšu okućnicu općine Dugopolje.

Zbog loših vremenskih uvjeta organizatori Natječaja odlučili su da datum do kada se možete prijaviti bude 02. lipnja 2019. godine. Ali ova kiša baš nas zeza. Pada, pa stane taman da se ponadamo ljepšem vremenu, pa opet počne neumoljivo padati.

Nadamo se kako će se vrijeme ipak malo smilovati da uredite svoje okućnice do najsitnijih detalja, poslikate ih i naravno prijavite na Natječaj. Ne sumnjamo da će sve prijavljene okućnice u pravo vrijeme biti u najljepšem ruhu.

Prijavite svoju okućnicu i vi

Prijave možete slati sve do 02. lipnja u 23:59 sati. Svoje prijave šaljite na email adresu redakcija@dugopolje.org kao i na službeni Facebook profil Dugopolje.org stranica ili preko prijavne kontakt forme koja se nalazi na samoj Dugopolje.org stranici.

Prilikom prijave obvezno je poslati IME I PREZIME OSOBE KOJA SE NATJEČE, ADRESU, KONTAKT BROJ, te KRATKI OPIS UREĐENJA OKUĆNICE. Također, uz navedene podatke potrebno je poslati i NAJMANJE PET FOTOGRAFIJA OKUĆNICE KOJU SE KANDIDIRA.

Tko se može prijaviti

Prijaviti se mogu svi stanovnici koji imaju upisano prebivalište na području općine Dugopolje, odnosno u naseljima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju samo oni natjecatelji koji u prethodne tri godine nisu osvojili nagradu na istom Natječaju. To znači da se prošlogodišnji osvajači prva tri mjesta ne mogu prijaviti, dok se dobitnici utješnih nagrada mogu ponovno prijaviti na natječaj budući da nisu osvojili jednu od glavnih odnosno prve tri nagrade.

Očekuju vas vrijedne nagrade

Pobjednike, čije okućnice budu odabrane kao najljepše, očekuju vrijedne nagrade. Prvo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 3.000 kuna, drugo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 2.000 kuna, a treće nagrađeni za svoju okućnicu dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 1.000 kuna.

Bogata i prirodna okućnica Enice Ban

Prošle godine na području naše općine po prvi puta organizirao se ovakav natječaj. Od svih prijavljenih okućnica žiri je na kraju odabrao tri najljepše. Jedna od njih bila je i okućnica Enice Ban koja je u ukupnom poretku osvojila drugo mjesto. Na prirodnom travnjaku i okućnici posađena je lavanda, smilje, čuvarkuća, ružmarin, masline, trešnje, smokva, jagode u staroj kamenicu itd.

Ova vrlo lijepa i bogata eko okućnica, osim drugog mjesta donio je Enici i vrijedan poklon-bon.

U galeriji pogledajte prekrasnu okućnicu Enice Ban.