13 C
Split

[GALERIJA] Podsjetimo se najljepše okućnice općine Dugopolje koja pripada Leonidi Čipčić

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Još je samo dva dana  preostalo za prijavu na Natječaj za najljepšu okućnicu općine Dugopolje. Prijaviti se možete do ove nedjelje u 23:59 sati.

Dva dana taman je dovoljno vremena da se obavi posljednje podrezivanje cvjetova, uređenja vrtova i još mnogočega. Sigurni smo da će sve okućnice sjati najljepšim sjajem.

Prijavite svoju okućnicu i vi

Prijave možete slati sve do 02. lipnja u 23:59 sati. Svoje prijave šaljite na email adresu redakcija@dugopolje.org kao i na službeni Facebook profil Dugopolje.org stranica ili preko prijavne kontakt forme koja se nalazi na samoj Dugopolje.org stranici.

Prilikom prijave obvezno je poslati IME I PREZIME OSOBE KOJA SE NATJEČEADRESUKONTAKT BROJ, te KRATKI OPIS UREĐENJA OKUĆNICE. Također, uz navedene podatke potrebno je poslati i NAJMANJE PET FOTOGRAFIJA OKUĆNICE KOJU SE KANDIDIRA.

Tko se može prijaviti

Prijaviti se mogu svi stanovnici koji imaju upisano prebivalište na području općine Dugopolje, odnosno u naseljima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju samo oni natjecatelji koji u prethodne tri godine nisu osvojili nagradu na istom Natječaju. To znači da se prošlogodišnji osvajači prva tri mjesta ne mogu prijaviti, dok se dobitnici utješnih nagrada mogu ponovno prijaviti na natječaj budući da nisu osvojili jednu od glavnih odnosno prve tri nagrade.

Očekuju vas vrijedne nagrade

Pobjednike, čije okućnice budu odabrane kao najljepše, očekuju vrijedne nagrade. Prvo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 3.000 kuna, drugo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 2.000 kuna, a treće nagrađeni za svoju okućnicu dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 1.000 kuna.

Iz ljubavi prema zelenilu, cvijeću i kamenu nastala je Leonidina najljepša okućnica općine Dugopolje

Iz ljubavi prema zelenilu, cvijeću i kamenu nastala je i ova oaza mira i opuštenosti. Ne njeguje nikakav poseban stil, ali odiše tradicionalnim dalmatinskim uređenjem uz uklopljenost kamena, krša i prirodan ambijent stare kamene konobe.

Uljepšana pitarima đirana koji su na skalinama i kamenom zidu, čuvarkućom koja krasi kamenjar uz kuću, posađenim stablima jabuke, šljive i vrbe, od kojih svaki priča svoju priču…

Ovo je okućnica u kojoj se opušta, slavi, odmara, a najviše od svega uživa. A također ovo je i najljepša okućnica općine Dugopolje i ona pripada Leonidi Čipčić. Još jednom pogledajte galeriju i uživajte u ovoj prekrasnoj okućnici.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Trener Tramezzani nakon remija u Koprivnici: “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača”

Hajduk je iz Koprivnice otišao s jednim bodom. “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img