[GALERIJA] Podsjetimo se šarmantne okućnice Anke Kolić, još je dva tjedna ostalo za prijave na ovogodišnji Natječaj

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Još je puna dva tjedna, odnosno da točniji budemo puna dva vikenda, ostalo za prijavu na Natječaj za najljepšu okućnicu općine Dugopolje.

Zbog loših vremenskih uvjeta organizatori Natječaja odlučili su datum do kada se možete prijaviti pomaknuti za čak dva tjedna. Novi krajnji rok za prijavu je 02. lipnja 2019. godine. Vjerujemo kako je to sasvim dovoljno vremena da uredite svoje okućnice do najsitnijih detalja, poslikate ih i naravno prijavite na Natječaj. Nadamo se kako će nas i samo vrijeme poslužiti te da će sve prijavljene okućnice u pravo vrijeme biti u najljepšem ruhu.

Prijavite svoju okućnicu i vi

Prijave možete slati sve do 02. lipnja u 23:59 sati. Svoje prijave šaljite na email adresu redakcija@dugopolje.org kao i na službeni Facebook profil Dugopolje.org stranica ili preko prijavne kontakt forme koja se nalazi na samoj Dugopolje.org stranici.

Prilikom prijave obvezno je poslati IME I PREZIME OSOBE KOJA SE NATJEČE, ADRESU, KONTAKT BROJ, te KRATKI OPIS UREĐENJA OKUĆNICE. Također, uz navedene podatke potrebno je poslati i NAJMANJE PET FOTOGRAFIJA OKUĆNICE KOJU SE KANDIDIRA.

Tko se može prijaviti

Prijaviti se mogu svi stanovnici koji imaju upisano prebivalište na području općine Dugopolje, odnosno u naseljima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju samo oni natjecatelji koji u prethodne tri godine nisu osvojili nagradu na istom Natječaju. To znači da se prošlogodišnji osvajači prva tri mjesta ne mogu prijaviti, dok se dobitnici utješnih nagrada mogu ponovno prijaviti na natječaj budući da nisu osvojili jednu od glavnih odnosno prve tri nagrade.

Očekuju vas vrijedne nagrade

Pobjednike, čije okućnice budu odabrane kao najljepše, očekuju vrijedne nagrade. Prvo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 3.000 kuna, drugo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 2.000 kuna, a treće nagrađeni za svoju okućnicu dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 1.000 kuna.

Mali neformalni i šarmantni vrt Anke Kolić

Prošle godine na području naše općine po prvi puta organizirao se ovakav natječaj. Od svih prijavljenih okućnica žiri je na kraju odabrao tri najljepše. Jedna od njih bila je i okućnica Anke Kolić koja je u ukupnom poretku osvojila treće mjesto. Ovaj vrlo lijepi „mali neformalni šarmantni vrt“, osim trećeg mjesta donio je Anki i vrijedan poklon-bon.

U galeriji pogledajte prekrasnu okućnicu Anke Kolić.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img