[GALERIJA] Proteklog tjedna održan je košarkaški “5. turnir sv. Mihovila”

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Prošloga tjedna u sklopu Dana općine Dugopolje održan je 5. po redu košarkaški turnir „Sveti Mihovil“.

Na turniru, kojeg je organizirao Ženski košarkaški klub Dugopolje uz pokroviteljstvo Općine Dugopolje i Turističke zajednice općine Dugopolje, nastupilo je osam ekipa. Preko 100 djece iz Dalmacije i BiH, koji su prošli kroz turnir, predstavilo je klubove ŽKK Zrinjski Mostar, ŽKK DOŠK Drniš, ŽKK Trogir, ŽKK Šibenik, ŽKK Brač, ŽKK Otok Murter, te kao domaćini ŽKK Dugopolje.

U12 KATEGORIJA

Na turniru su nastupale četiri ekipe:
*ŽKK DUGOPOLJE
*ŽKK OTOK MURTER
*ŽKK ŠIBENIK
*KK BRAČ

U polufinalu su se susrele ekipe ŽKK Dugopolje i ŽKK Otok Murter. ŽKK Otok Murter je zasluženo slavio. Od početka su se odvojili na pristojnu razliku koju su održavali cijelo vrijeme unatoč pokušajima Dugopoljki da se vrate u susret.

Drugo polufinale je dalo sraz ŽKK Šibenik i KK Brač u koje je ŽKK Šibenik pokazao kvalitetu i lagano došao do pobjede.

U utakmici za treće mjesto igrali su ŽKK Dugopolje i KK Brač. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, ali gosti s Brača su bili uspješniji i zasluženo slavili.

Finalni dvoboj igrao se između ŽKK Šibenika i ŽKK Otoka Murtera. Pobjeda je otišla na stranu cura iz Šibenika. ŽKK Šibenik je zasluženo dobio iako su cure iz Murtera pružile dostojan otpor.

U 15 KATEGORIJA

Na turniru su nastupale četiri ekipe:
*ŽKK DUGOPOLJE
*ŽKK DOŠK
*ŽKK TROGIR
*ŽKK ZRINJSKI MOSTAR

U polufinalu svoje utakmice su odigrale ekipe ŽKK Dugopolja i ŽKK Doška. Cijelu utakmicu rezultat je bio izjednačen, da bi se na kraju naše cure odvojile na razliku s kojom su osigurale pobjedu.

Drugo polufinale su igrale ŽKK Trogir i ŽKK Zrinjski. Tu je ŽKK Zrinjski pokazao kvalitetu i lagano došao do pobjede.

U utakmici za treće mjesto susreli su se ŽKK Došk i ŽKK Trogir. ŽKK Došk se početkom druge četvrtine odvojio i lagano došao do pobjede.

U finalu su nastupili ŽKK Dugopolje i ŽKK Zrinjski Mostar. Naše cure su odličnom igrom u prve dvije četvrtine imali čak 10 poena razlike .Početkom treće četvrtine cure iz Mostara podižu nivo igre na razinu više i utakmica odlazi u neizvjesnu završnicu. U napetoj završnici Mostarke su se bolje snašle i došle do pobjede.

O samome turniru ime organizatora, trener ŽKK Dugopolje, Stipe Čipčić je rekao:

– Turnir se odigrao u dvije kategorije, U12 i U15 i prošao je vrlo uspješno. Možemo sa zadovoljstvom reći da su svi sudionici itekako zadovoljni, te se nadaju se pozivu i dogodine. Ovim putem se htio zahvaliti Općini Dugopolje i Turističkoj zajednici Dugopolje pri pomoći u organizaciji turnira. U vatrogasnom domu su spavale cure iz Mostara te također se zahvaljujem i našim vatrogascima. – zaključio je Čipčić.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vurušić: Da je ostala Jugoslavija, Plenković i Milanović danas bi bili članovi CK SKH

Diskurs predsjednika Republike i predsjednika Vlade za TNT su komentirali Vlado Vurušić (Jutarnji list) i Mladenka Šarić (One nastupaju). “Sukob...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img