[GALERIJA] RK Dugopolje u revijalnom tonu zaključilo sezonu

Oprostili su se i zahvalili njihovim članovima koji odlaze u Njemačku, skupljali novčanu pomoć za Lucu Šenetu, te odigrali revijalne utakmice roditelja kao i one između djece

U petak 22. lipnja RK Dugopolje je završnim treninzima i prigodnim domjenkom spustio zastor na iznimno uspješnu sezonu 2017./2018. Snage su odmjerili kombinirane momčadi 2004./2005. i 2006/2007., zatim dječaci 2008./2009. s djevojčicama 2006./2007.2008., te kombimirane momčadi djevojčica 2009./2010. i dječaka rođenih 2010.

Šlag na kraju sportskog dijela je bila utakmica mama i tata. U krajnje neizvjesnoj utakmici, punoj preokreta na kraju nije bilo pobjednika.

Ovu prigodu u RK Dugopolju iskoristili su da se oproste i zahvale njihovim članovima koji nažalost odlaze u Njemačku. Prigodne poklone Marinu Šantiću koji je član kluba od osnutka, te Juri Kalajdžiću koji je ove sezone njihov član uručili su treneri kluba. Zaželjeli su im mnogo sreće i uspjeha u novim sredinama, sa nadom da ovo nije zbogom, nego samo doviđenja.

Ovaj događaj su u RK Dugopolje iskoristili i za prikupljanje sredstva za liječenje Luce Šenete. Zahvalni svima koji su pomogli, prikupljeni iznos uplatit će na Lucin račun nadajući se da će i ona dobiti svoju bitku sa opakom bolešću.

Na kraju je uslijedio prigodni domjenak za sve članove RK Dugopolje i goste.

Sada slijedi ljetna pauza do 6. kolovoza kada natjecateljske ekipe kreću sa treninzima, dok oni najmlađi kreću 4. rujna.

Na kraju iz RK Dugopolja zahvalili su se, prije svega svoj djeci i trenerima na uloženom trudu, svim roditeljima koji su pomogli tokom protekle sezone, općini Dugopolje koja polako prepoznaje kvalitetu i vrijednost rada RK Dugopolje, svim sponzorima i donatorima, te svima ostalima do početka iduće sezone.

Izvor: RK Dugopolje