20/06/21

[GALERIJA] ŽKK Dugopolje započelo pripreme za državno prvenstvo

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Dugopoljski ženski košarkaški klub je nakon stanke ponovno na parketu. Momčad je započela sa pripremama za državno prvenstvo koje će se igrati od 16. do 19. lipnja. Na prvenstvu će nastupiti generacija 2005./2006. godišta koja je odigrala odličnu sezonu i u potpunosti zaslužila nastup na skorom natjecanju.

U petak su u goste došli Murterani

U sklopu priprema za prvenstvo ŽKK Dugopolje proteklog petka odigrala je dvije pripremne utakmice. Suparnici su bile ekipe ŽKK Otok Murter koje su sa domaćinima snage odmjerile nastupajući sa dvije generacije.

Prvu utakmicu odigrale su ekipe rođene 2008./2009. godine. Trener Stipe Čipčić dao je priliku svima da zaigraju i da pokažu svoje košarkaško znanje. Ipak, gošće su bile uspješnije te iz ove prijateljske utakmice pobjedu nose kući.

ŽKK Dugopolje – ŽKK Murter 13:24

U drugoj utakmici dana igrale su ekipe čiji su igrači rođeni 2005./2006. utakmica je imala svojih promjenjivih trenutaka, no Dugopolje je zasluženo pobijedilo. Nakon slabijeg početka utakmice domaćini su rezultatski zaostajali, no cure su kasnije imale bolji pristup igri i bile uspješnije od protivnica.

ŽKK Dugopolje – ŽKK Otok Murter 51:31

Trener Stipe Čipčić je o ovim utakmicama kratko rekao:

– U prvom susretu ekipa sa Murtera je zasluženo pobijedila. Mi smo rotirali sve igrače i tako im dali svima priliku da pokažu što znaju. U drugom ogledu mi smo bili bolji. Iako su cure imale slabiji ulazak u utakmicu misleći „lako ćemo“, kasnije su se ipak pribrale i uozbiljile te smo lagano priveli utakmicu kraju. I ovdje smo svima dali priliku da igraju.

U subotu su igrali protiv Mostarki

Jučer je naša ekipa imala drugi dan priprema za nadolazeće prvenstvo. Ovoga puta su bili domaćini ekipi ŽKK Zrinjski Mostar 2010. Na parket su ponovno izašle cure 2004./2005. godišta koje su dan ranije pobijedile Murter. Ipak, utakmica od petka uzela je mali danak, stoga je dugopoljska ekipa igrala samo sa igračicama rođenima 2005. Gledali smo vrlo napetu utakmicu koja je na kraju odlučena nakon dva produžetka. Dugopoljke su odigrale odlično do samoga kraja te su susret zaključile pobjedom.

ŽKK Dugopolje – ŽKK Zrinjski Mostar 2010. 45:42

Trener Stipe Čipčić je na kraju drugog dana rekao:

– Današnju utakmicu odigrali smo sa 90 posto ekipe jer nam je nedostajalo nekoliko starijih igračica. Utakmica je bila zahtjevna jer smo igrali dva produžetka nakon kojih smo odnijeli pobjedu. Vrlo sam zadovoljan jer su cure pokazale jaki karakter čime su samo potvrdile da u potpunosti zaslužuju biti na prvenstvu države. Do natjecanja moramo poraditi na još par detalja kako bi igra bila još bolja. Imamo dovoljno vremena. – zaključio je zadovoljno Čipčić.

Na kraju je dodao:

– Želim se zahvaliti ekipama ŽKK Otok Murter i ŽKK Zrinjski Mostar 2010. što su došle u Dugopolje i u ova dva dana nam puno pomogle u pripremama na nadolazeće natjecanje.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img