[JOŠ SE STIGNETE JAVITI] Produžen rok za prijavu na Natječaj za najljepšu okućnicu općine Dugopolje

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Dugopolje.org, Turistička zajednica općine Dugopolje i Općina Dugopolje obavještavaju sve zainteresirane kako je donesena odluka o produženju roka za prijavu na Natječaj za izbor najljepše okućnice općine Dugopolje.

Rok za prijavu produžen je do 10. lipnja 2018. godine. Načinu prijave, osim prijave na email adresu redakcija@dugopolje.org, dodana je mogućnost prijave preko službenog Facebook profila Dugopolje.org stranica. Uvjeti prijave ostaju isti kao i do sada.

Kako mogu prijaviti svoju okućnicu?

Prijave možete slati u sljedećih 11 dana, počevši od odmah pa sve do 10. lipnja. Svoje prijave šaljite na email adresu redakcija@dugopolje.org kao i na službeni Facebook profil Dugopolje.org stranica.

Prilikom prijave obvezno je poslati IME I PREZIME OSOBE KOJA SE NATJEČEADRESUKONTAKT BROJ, te KRATKI OPIS UREĐENJA OKUĆNICE. Također, uz navedene podatke potrebno je poslati i NAJMANJE PET FOTOGRAFIJA OKUĆNICE KOJU SE KANDIDIRA.

Prijaviti se mogu svi stanovnici koji imaju upisano prebivalište na području općine Dugopolje, odnosno u naseljima Dugopolje, Koprivno, Kotlenice i Liska.

Očekuju vas vrijedne nagrade

Pobjednike, čije okućnice budu odabrane kao najljepše, očekuju vrijedne nagrade. Prvo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 3.000 kuna, drugo mjesto dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 2.000 kuna, a treće nagrađeni za svoju okućnicu dobiva poklon-bon za vrtni centar u vrijednosti od 1.000 kuna.

Nakon završetka prikupljanja prijava, tročlani žiri obilazit će okućnice koje budu pravilno prijavljene, te će odabrati najljepše među njima. Prilikom dodjeljivanja ocjena, kriteriji kojima će se članovi žirija voditi su: usklađenost stila uređenja s podnebljem Dalmatinske zagore, korištenje tradicionalnih i autohtonih biljnih vrsta, te opći estetski dojam.

Prijavite svoje lijepo uređene okućnice i pokažite našim sumještanima kreativnost i veliki trud vaših vrijednih ruku. Uz malo sreće, možda i osvojite jednu od nagrada. Isplati se!

Do kada se prijaviti?

Do 10. lipnja

Kako se prijaviti?

Potrebne podatke i fotografije pošaljite na email adresu redakcija@dugopolje.org ili na službeni Facebook profil Dugopolje.org stranica.

Mogu li se i ja prijaviti?

Ako imate upisano prebivalište u Dugopolju, Koprivnom, Kotlenicama i Liski, prijavite se čim prije

Zašto se prijaviti?

Možete osvojiti jednu od vrijednih nagrada koje dijelimo za prva tri mjesta. Dijelimo poklon-bonove za vrtni centar ukupnog iznosa od čak 6.000 kuna

Prijavi se! Isplati se!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img