Kiš: “Realnije je da odem negdje drugdje”

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon što se jutros proširila vijest kako bivši igrač Hajduka Tomislav Kiš trenira s momčadi NK Dugopolja i da se radi na tome da postane novi igrač kluba, sam Tomislav Kiš drugačijeg je mišljenja.

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, o mogućnosti da ponovno zaigra za Dugopolje, Tomislav Kiš je rekao:

– Dok čekam novi klub treniram s Dugopoljem da ne ispadnem iz forme. U klubu su mi izašli ususret na moju molbu i hvala im na tome što mogu održavati formu trenirajući s njima, drugačije je trenirati s momčadi nego raditi samo individualno. U ovom trenutku samo mogu kazati da sam slobodan igrač – rekao je za Slobodnu Kiš koji je tu iz obiteljskih razloga.

Na pitanje novinara, je li, pored drugih kombinacija koje su u igri, možda moguća onda opcija i ostanka u Dugopolju, Kiš je pojasnio:

– Tu imam mnogo prijatelja, nikada se ne zna što će biti u budućnosti, ali trenutno je ipak realnije da odem u neku drugu sredinu – zaključio je Kiš.

Kako sada stvari stoje, i očito ako se pita Kiša, za sada neće biti ništa od pomalo i senzacionalnog transfera u redove dugopoljskog drugoligaša.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

ODRŽAN HOD ZA ŽIVOT U OSIJEKU: Slavonija miroljubivim hodom dala podršku nerođenima

Šesti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku održava se pod geslom „Za zaštitu svakog ljudskog života – bez diskriminacije“....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img