Košarkašice upisale jednu pobjedu i dva poraza

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U vikendu za nama cure ŽKK Dugopolja odigrale su tri prvenstvene utakmice u kojima su ostvarile jednu pobjedu i doživjele dva poraza.

U12 kategorija slavile protiv Salone

Cure koje igraju u uzrastu U12 u svom prvenstvenom dvoboju snage su odmjerile protiv ekipe ŽKK Salone. Odmah od početka susreta Dugopoljke su uvjerljivo preuzele konce igre u svoje ruke i povele s visokih 14:0. Ipak, izostanak najbolje igračice kao i visoka rana razlika učinile su svoje. Solinjanke su ubacile u brzinu više i približile se dugopoljskoj momčadi. Ipak, do kraja susreta, teže od očekivanog, ŽKK Dugopolje je imalo dovoljno koncentracije da zadrži prednost i na kraju i pobijedi.

Trener Stipe Čipčić je nakon utakmice rekao:

– Došli smo teško do pobjede u ovoj utakmici, a također nedostajala nam je najbolja igračica. Ušli smo sjajno u utakmicu i poveli 14:0. Nakon toga dolazi do opuštanja i cure iz Soline nas stižu ali nisu mogli do pobjede. Sve su cure dobile priliku, a najvažnije na kraju je da smo uspjeli ostvariti pobjedu. – rekao je Čipčić.

ŽKK Salona – ŽKK Dugopolje 27:34

ŽKK Dugopolje: Balić, R. Rogošić, Milun (2), M. Rogošić, Dodoja, Kolić, Babić, Vrgoć, Radošević (10), Armanda (8), Baričević (14)

U15 kategorija poražena od Zadra

Svoje prvenstvene utakmice u proteklom vikendu odigrale su i cure U15 kategorije. Nažalost u dva susreta na kojima su nastupile zabilježile su i dva poraza.

Prvu utakmicu igrale su protiv ekipe ŽKK Zadra. U ovaj susret Dugopoljke su ušle desetkovane zbog bolesti, a da stvar bude još gora u sred utakmice ozlijedila se i najbolja igračica ekipe Radovan. To je utjecalo i na krajnji rezultat odnosno pobjedu Zadranki.

Utakmicu s Zadrom trener Čipčić je prokomentirao:

– U dvoboju protiv Zadranki ostaje žal za utakmicom pogotovo jer su dvije cure otkazale utakmicu zbog bolesti. U malom roosteru još se ozlijedila i naša najbolja igračica Radovan i nažalost bolje nije moglo. Na kraju lagana i zaslužena pobjeda Zadra na čemu im čestitamo.

ŽKK Dugopolje – ŽKK Zadar 35:87

ŽKK Dugopolje: Jukić (2), Armanda, Baričević (5), Radovan (4), Kardum (2), Perišić (12), Plazibat (10), Radošević

Vodice bolje od Dugopolja

U drugom dvoboju koji su igrale protiv ekipe ŽKK Vodice, dugopoljska ekipa bila je jača za oporavljene Rogošić i Smodlaku, no Radovan se u kratkom vremenu nije stigla oporaviti za ovaj susret. Igračice koje su nastupile odlično su zamijenile one koje su nedostajale, no na kraju to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Zanimljivost je i ta da je ovaj susret sudila bivša igračica ŽKK Dugopolja Kristina Radovan. – kazao je Čipčić.

Trener Čipčić je o utakmicama s Vodicama rekao:

– U drugoj utakmici s Vodicama naše redove pojačale su Rogošić i Smodlaka koje su se opravile od bolesti, a li Radovan nažalost nije. Cure su odigrale jako dobru utakmicu, morale su dati sve od sebe da zamjene Radovan i to im je uspjelo. Moramo napomenuti da iako nisu dale puno koševa danas, jako dobru utakmicu odigrale su Radovan i Rogošić u fazi obrane. Naš najbolji strijelac bila je sve bolja i bolja Sara Perišić koja preuzima konce igre u svoje ruke. Želio bih pohvaliti našu bivšu igračicu Kristinu Radovan koja je kao sutkinja ovog dvoboja jako dobro vodila susret. – zaključio je Čipčić.

ŽKK Dugopolje – ŽKK Vodice 32:56

ŽKK Dugopolje: Jukić (10), Armanda, Baričević (3), Radovan, Kardum (2), Perišić (10), Plazibat (7), Rogošić, Smodlaka

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img