13 C
Split

LAG Zagora organizira edukaciju o provedbi projekata financiranih iz Europskog socijalnog fonda

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

LAG Zagora u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske organizira edukaciju o provedbi projekata financiranih iz Europskog socijalnog fonda koja će se održati 24. i 25. rujna 2019. u prostorijama Komunalnog poduzeća Podi Dugopolje d.o.o., Matice hrvatske 11, Stadion „Hrvatski vitezovi“ u Dugopolju. Edukacija je namijenjena predstavnicima javnog i civilnog sektora s područja Općina Dicmo, Dugopolje, Klis, Lećevica i Muć.

Sudionici edukacije upoznat će se s osnovnim pojmovima bitnim za razumijevanje provedbe projekta, s koracima u provedbi projekta i praćenju ugovora, pripremom zahtjeva za nadoknadu sredstava i preraspodjelom istih, s razdobljem prihvatljivosti izdataka, javnom nabavom, financijskim upravljanjem projekta te promidžbom i vidljivosti.

Radionica je besplatna za sve prijavljene predstavnike javnog i civilnog sektora, a koji već sudjeluju u provedbi nekog od projekata financiranih iz Europskog socijalnog fonda. Obvezne su prijave putem maila: lag.zagora@gmail.com ili na mob: 098 257 025 (voditeljica LAG-a Zagora).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmi

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

“Sarajevo ispod Trebevića bit ćeš opet Ante Pavelića”. Ivica Puljak otkida na pjesme iz poznatog repertoara,…

Kandidat stranke Centar za gradonačelnika Splita Ivica Puljak puno puta dosad oštro je osudio veličanje zločinačke NDH, ustaškog režima i korištenja...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img