LEGENDA SE VRAĆA IZ MIROVINE: DOLAZI U BUDIMPEŠTU POMOĆI NAŠIM RUKOMETAŠIMA

0
Foto; Screenshot/Facebook

Nakon što se pokazalo da je pozitivan i vratar Mate Šunjić, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat pozvao je vratarsku legendu Mirka Alilovića.

– Na brzom antigen testiranju pozitivan je bio vratar Mate Šunjić. Dugo iščekivanje službene potvrde, odnosno rezultata PCR-a, potvrdilo je prvotni rezultat, ali nažalost ne samo jedan, jer pozitivan je i Nikola Grahovac. Tako se još dvojica hrvatskih reprezentativaca pridružuju dugoj listi COVID-19 pozitivnih igrača. Još nisu stigli rezultati PCR testiranja za sve igrače i članove stručnog stožera te postoji opravdana sumnja da bi broj pozitivnih rezultata mogao biti i veći, objavio je HRS.

Tako se još dvojica hrvatskih reprezentativaca pridružuju dugoj listi COVID-19 pozitivnih igrača.

Horvat je naknadne pozive poslao i Kristijanu Pilipoviću, Dominiku Kuzmanoviću, Ivanu Sliškoviću, Mateu Marašu, Vladi Matanoviću Veronu Načinoviću. Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak osiguranje ako se pojavi COVID-19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi.

Hrvatska u 1. kolu drugog kruga 20. siječnja igra protiv Crne Gore, a dva dana poslije suparnik će nam biti Danska. Nakon toga slijede još dvije utakmice 24. siječnja protiv Islanda, a 26. siječnja protiv boljeg iz večerašnjeg ogleda Portugala i Nizozemske.

Anita M.