13 C
Split

Lino Červar podnio ostavku nakon poraza od Argentine.

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon utakmice s Argentinom i poraza 23:19 Lino Červar je šokirao sve. Na javljanju uživo na RTL televiziji Červar je pri komentiranju utakmice rekao: 

– Nikome nije drago izgubiti utakmicu, mislim da nismo dobro igrali, jako sam iznenađen, bio sam uvjeren da ćemo odigrati dobro i kao do sada. Razočaran sam, preuzimam odgovornost, to treba napraviti. Jasno mi je. Živio sam za ovu reprezentaciju 20 godina, vjerujte mi da sam dao sve od sebe, stvarno jesam, živio sam za njih, ali odgovornost se mora preuzeti, rekao je pa nastavio: – Ovo je moja odluka. Molim ljude iz Saveza da mi nađu zamjenu za sve daljnje akcije. 

Znači li to da nas neće voditi na OI u Tokio? – upitala je novinarka Ines Goda.
–  Ja odlazim nakon SP-a. To je moja definitivna odluka. Neću prespavati pa promijeniti mišljenje, to je to. 

Osvrnuo se zatim na utakmicu: 

– Puno stvari nije štimalo, ali najviše me je naljutio pristup utakmici. Svo vrijeme koliko sam ja izbornik mi smo se borili za gornji dom, za vrh, a takva momčad onda ne može ovako odigrati ovako bitnu utakmicu. To me razočaralo. Ne ljutim se ni na koga, nikome ništa ne zamjeram. Preuzimam svoj dio odgovornosti – rekao je izbornik, a onda najavio:

– Sigurno je da ću podržati novoga izbornika tko god on bio. Molim Savez neka ga nađu, mene treba zamijeniti. Ja ću novom izborniku sigurno pomoći i podržati ga, to uopće nije upitno – rekao je naš legendarni Lino Červar. 

dp
Foto: Snimka zaslona

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Trener Tramezzani nakon remija u Koprivnici: “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača”

Hajduk je iz Koprivnice otišao s jednim bodom. “Tužni smo i razočarani jer nismo uspjeli utakmicu završiti sa 11 igrača....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img