Lovkinja Morana se uvalila u živo blato: Čestitala sam rođendan Joži Manoliću, to su izrezali. A zašto onda nisu moj pozdrav ovom čovjeku?!

0
Foto: Screenshot HRT

Poznata lovkinja iz HTV-ove ”Potjere” Morana Zibar (45) na Twitteru se požalila na jednu neugodnu situaciju u emisiji popularnog kviza emitiranu u četvrtak.

Naime, ona je uputila pozdrav glazbeniku iz Crne Gore koji se ovih dana našao u  medija zbog optužbi za seksualno uznemiravanje crnogorske producentice Lejle Kašić.

Naime, snimljene emisije emitiraju se dva tjedna kasnije, pa je tako Morana uputila ”veliki pozdrav Rambu Amadeusu” prije velikog skandala koji je popraćen i u našoj javnosti.

”U jednoj Potjeri čestitala sam rođendan Joži Manoliću. Izrezali, jer emitira se dva tjedna poslije, hoće li poživjeti. (A ne, ti ćeš!) I tako sam nevino prije dva tjedna pozdravila Ramba Amadeusa, spominjao se u pitanju. To nisu izrezali. Jer što može poći u krivo?”, napisala je Morana Zibar svojim pratiteljima na Twitteru.

Čestitati rođendan ocvalo, UDBAŠU je baš degutantno, njegovih žrtava nije se sjetila. Oni nisu doživjeli svoje pozne godine.