MIA DIMŠIĆ NIJE USPJELA PROĆI U FINALE! Otpjevala ‘Guilty Pleasure’ i duboko izdahnula, izvedba je bila emotivna i energična

0
Foto: Screenshot YouTube

‘Guilty Pleasure’ odzvanjao je večeras Pala Alpitour Arenom na 66. po redu Eurosongu koji se održava u Italiji. Hrvatsku predstavnicu Miju Dimšić europska je publika za njezin nastup nagradila gromoglasnim pljeskom, no i dalje je neizvjesno hoće li ponovno zapjevati u finalu.

Mia se jedanaesta po redu popela na torinsku pozornicu, a svoju je pjesmu započela pomalo mračnom atmosferom dok je fokus bio na improviziranoj fontani koja se nalazila na prednjoj strani pozornice. Scenski nastup je trebao predstavljati Mijin san.

Mlada je Osječanka u ružičastoj haljini, koju je još ranije predstavila publici, stajala na sred pozornice s gitarom u ruci dok su plesači pored nje izvodili ples koji pomalo, sudeći prema usporenim pokretima, liči onom ‘robotskom’.

U jednom trenu, Mia se odvaja od mikrofona te lagano zapleše sa svojim plesačem Alexom Oltijem koji je bio uz nju tijekom nastupa na Dori.

‘Nadam se da je žiri osjetio pozitivnu energiju koju Mia donosi na pozornicu’, komentirao je Duško Čurlić.

Mia je pjesmu završila na hrvatskom jeziku, a na kraju je izvedbe jako izdahnula pa se zahvalila publici u Pala Alpitour Areni.

‘Europo, volimo vas’, izjavila je hrvatska predstavnica te pozdravila publiku i na talijanskom jeziku.

Od 17 zemalja koje nastupaju večeras, njih 10 zapjevat će 14. svibnja u finalu Eurosonga, nažalost Hrvatska nije među njima.

Anita M.