Milanović: Džaferović, udbaš iz Zenice je bio hostesa mudžahedinima

0
Foto: Snimka zaslona

Predsjednik Republike Zoran Milanović odlikovao je danas Jadranku Kosor, bivšu premijerku i predsjednicu HDZ-a Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom. Nakon toga, dao je izjavu medijima.

Nakon toga dao je izjavu za medije gdje je pojasnio svoje ranije izjave o Bosni i Hercegovini, odnosno o Srebrenici

“Jeste primijetili što se dogodilo u parlamentu BiH u Sarajevu? Tzv. srpska strana i hrvatska su htjele ukinuti Inzkovu kolonijalnu odluku. Zašto bi oni to radili? Ja sam to bezbroj puta nazvao genocidom.

Ali istina je da ta su zbog međunarodne zajednice prihvatili prijedlog da tu odluku ukinu da bi donijeli novu odluku istog sadržaja jer srpska strana, koju potpuno razumijem, ima problema s kolonijalnim upravljanjem BiH”, rekao je.

“I tu su im hrvatski predstavnici dali ruke. Kažem ti, prijatelju, evo ti 100 kuna i onda zovem policiju jer si mi ukrao 100 kuna. Samo time sam bio motiviran kad sam govorio o Srebrenici jer imamo posla s ljudima koji lažu, kradu.

Džaferović je bio hostesa mudžahedinima, to je stari udbaš. Žao mi je što je Čović na to nasjeo, a opet mi nije žao. Netko će reći da imam predrasude prema Bošnjacima – jok”, rekao je.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here