MLAĐI SIN BRITANSKOG KRALJA NE ODUSTAJE: Brat mu ponudio ruku mira, a Harry odlučio zadati udarac od kojeg se obitelj neće oporaviti

0
Foto: Screenshot

Princ Harry odavno je poznat kao ‘crna ovca’ svoje obitelji, a sad je odlučio još jednom šokirati javnost. Naime, princ navodno neće odustati od objave svojih bombastično skandaloznih memoara unatoč smrti kraljice Elizabete.

Kraljevski biograf i autor knjige ‘Meghan, Harry and the War Between the Windsors’, Tom Bower, tvrdi da princ inzistira na tome da njegova knjiga, na kojoj bi trebao zaraditi oko 15 milijuna dolara, mora izaći u studenom ove godine. Mnogi su se nadali kako to neće biti slučaj, ako zbog ničeg drugog onda iz poštovanja prema kraljici Elizabeti, ali princ Harry opet je pokazao koliko mu je stalo do toga da ocrni svoju obitelj.

U memoarima bi navodno trebao ispričati svoju stranu priče i javnosti otkriti kako ga je sve njegova obitelj oštetila tijekom njegova odrastanja, a pretpostavlja se i da će velik dio knjige biti posvećen njegovoj supruzi Meghan koja optužuje kraljevsku obitelj da je rasistička.

‘Čini se da izdavači nisu baš sigurni oko toga, ali on je rekao da će, ako je ne objave u studenom, to biti kršenje ugovora. Tako mi je barem rečeno’, rekao je Bower na ovu temu te dodao kako to ima smisla iz prinčeve perspektive, jer njegove financije uvelike ovise o uspjehu te knjige.

Podsjetimo se, Meghan i Harry nedavno su kupili vilu vrijednu 14 milijuna dolara, a treba netko sve to i platiti, pa su im angažmani bilo koje vrste sada prijeko potrebni. Uz to, kada su se odmetnuli od okrilja krune i Londona, osnovali su osnovali produkcijsku kuću ‘Archewell Productions’, a s Netflixom su potpisali ugovor koji uključuje snimanje dokumentaraca, doku-serija, emisija i dječjih serija.

Harryjeve memoare trebala bi izdati ugledna nakladnička kuća ‘Penguin’. Iako nisu potvrdili datum izlaska knjige, strani mediji prije su pisali kako bi objava knjige mogla biti odgođena do sljedeće godine, no sada se čini kako ta šansa više ne postoji.