23/06/21

Najava akcije u prometu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U okviru aktivnosti mreže prometnih policija TISPOLod 16. do 22. travnja na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, provoditi će se ciljana akcija u prometu s naglaskom na prekršaje prekoračenja brzine.

Također, od 18. travnja od 6.00 sati do 19. travnja do 6.00 sati na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi će se ciljana preventivno-represivna akcija nadzora brzine kretanja vozila.

Kako svojim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu, te kako bi izbjegli moguće sankcije, upozoravamo vozače na potrebu poštivanja ograničenja brzine, odnosno da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na kolnicima.

Nadalje, sutra, 17. travnja od 10.00 do 15.00 sati na prometnicama ove Policijske uprave provoditi će se operativna akcija „MTC/MOPED“ sa ciljem nadzora poštivanja prometnih propisa i smanjenja prometnih nesreća.

Sourcemup.hr
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

INDIJSKI IZBORNIK NAHVALIO HRVATSKU IGRU PROTIV ŠKOTSKE: Ovako rasterećeni možemo do kraja

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 3:1 nad Škotskom, u zadnjem kolu D skupine Eura, osigurala je plasman u osminu finala....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img