13 C
Split

Najava aktivnosti u prometu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Tijekom nadolazećeg vikenda na prometnicama na području PU splitsko-dalmatinske provoditi će se pojačane aktivnosti u cestovnom prometu, s naglaskom na prekršaje prekoračenja brzine, upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenja sigurnosnih pojaseva za vrijeme vožnje i korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, koji su najčešće u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća sa teškim posljedicama.

Imajući u vidu dane Martinja, narodnog običaja krštenja mošta, koji se uglavnom obilježava u kontinentalnom dijelu Hrvatske, upozoravamo da će se pojačane aktivnosti u prometu, posebno usmjerene na prekršaje upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, provoditi i na području ove Policijske uprave, i to do 12. studenog. Koristimo priliku još jednom upozoriti sve sudionike u prometu na obvezu poštivanja prometnih propisa.

Ne sjedajte za upravljač ukoliko ste prethodno konzumirali alkohol ili druga opojna sredstva, poštujte ograničenja brzine i prilagodite brzinu stanju i uvjetima na kolnicima, poštujte prednost prolaska, jer odgovornim ponašanjem čuvate vlastiti i tuđi život! – poručuje PUSD.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

“Sarajevo ispod Trebevića bit ćeš opet Ante Pavelića”. Ivica Puljak otkida na pjesme iz poznatog repertoara,…

Kandidat stranke Centar za gradonačelnika Splita Ivica Puljak puno puta dosad oštro je osudio veličanje zločinačke NDH, ustaškog režima i korištenja...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img