Nakon trećeg poraza u otvaranju sezone, trener Dugopolja razmišlja o ostavci

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon trećeg poraza u tri kola trener Dugopolja Miroslav Bojko bio je i utučen. Nije mu lako, njegova je momčad u prva tri kola po igri zaslužila puno više.

– Ne mogu se oteti dojmu da smo danas naivno i nezasluženo izgubili, s obzirom na tijek cijele utakmice. Možda je malo grubo reći, ali čak i prvo poluvrijeme kada smo gubili 2:0 mislim da nismo bili lošija ekipa. Oba gola smo dobili naivno, osobito penal u nadoknadi prvog poluvremena. Tada smo praktički izgubili utakmicu. Drugo poluvrijeme smo bili dominantni svih 45 minuta, stvorili dovoljan broj šansi i polušansi za potpuno okrenit utakmicu… I treći put nam se događa da smo ekipa koja je imala veći broj šansi, a opet smo izgubili. Idemo napraviti analizu, nogomet se igra za golove, za bodove. Vrijeme je za analizu u klubu – rekao je u jednom dahu Bojko, a onda dodao:

– Vrijeme je da svi zbrojimo svoju odgovornost, da vidimo što dalje.

Djelujete rezignirano?

– Normalno da nakon tri poraza nije lako. To dovodi do loše atmosfere. Ne bi bilo normalno da je nakon tri poraza atmosfera dobra.

Slijedi gostovanje kod Dinama 2?

– Najgori mogući teren za vaditi se. U prvih pet kola imamo pet derbija. Ali, ja stalno govorim, raspored je težak ili dobar u ovisnosti koliko smo mi jaki. Imali smo mi i prije teških rasporeda gdje smo izlazili i na prvo mjesto nakon takvih utakmica. Ne možemo birati protivnika, raspored ni utakmice na kojima ćemo se vaditi.

Vjerujete li da možete momčad izvući s dna?

– Da ne vjerujem sad bih prelomio da odlazim. Moj odlazak nije isključen. Neću dati mandat na raspolaganje, to je prebacivanje odgovornosti na druge. Ne znam kako razmišlja klub, ali ja ću u roku dva dana odlučiti da li odlazim ili ostajem – zaključio je Bojko, kojem je ovo treća sezona na klupi Dugopolja.

Izvor: dalmatinskiportal.hr

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img