Netflix će vam omogućiti da birate kraj serije ili filma

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Popularni Netflix odlučio je iskoristiti prednosti tehnologije pa će gledateljima uskoro nuditi i interaktivne sadržaje gdje će oni sami moći birati kakav završetak filma ili serije žele gledati.

Najveća platforma za streaming filmova i serija bi tako otišla korak dalje u kreiranju interaktivne televizije.

Kalifornijska kompanija zato sad radi na specijalima koji bi njihovim korisnicima omogućili da sami odlučuju kako žele da se razvija radnja razvija.

Ovo nije prvi slučaj da Netflix eksperimentira s takvim interaktivnim sadržajima. Na njihovoj platformi se već nalazi crtić u kojem gledatelji (koji su uglavnom djeca), mogu birati određene dijelove priče. Primjer toga je animirani “Puss in Book”. I HBO se bio okušao u takvom obliku interaktivne tv u seriji Mosiac, no Netflix želi da to postane uobičajeno.

Prelazak takve tehnologije u tv uspješnice poput Black Mirrora znači kako će kompanija početi ulagati u interaktivne priče puno više novca ako ih želi uvesti u redovnu ponudu kod igranog sadržaja, a ne samo animiranog.

Inače su prihodi Netflixa dosegnuli su u drugom tromjesečju tekuće godine 3,9 milijardi dolara, što je 40% više nego godinu prije. Ipak, cijena dionice te kompanije je potonula više od 10% zbog slabijeg rasta novih pretplatnika (manje ih je nego što se očekivalo). Navodno su već neko vrijeme u potrazi za novim poslovnim modelom, a spominjale su se i reklame u pauzama, što korisnicima nije baš bila vijest koja im je uljepšala dan.

Zasad nije poznat točan datum izlaska nove Black Mirror sezone, nego samo to da će jedna epizoda biti interaktivna. Ostaje za vidjeti kako će reagirati gledatelji i hoće li planirani format zaživjeti, prenosi Geek.hr.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

(VIDEO) Na selo gradišćanskih Hrvata u Mađarskoj palo pola metra tuče

U subotu popodne se na selo gradišćanskih Hrvata u Mađarskoj palo pola metra tuče u nevremenu koje ...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img