18/06/21

Otvoreno je podnošenje prijava na natječaj za tip operacije 9.1.1.

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Obavještavamo sve zainteresirane da je od jučer, 18. listopada, od 12 sati moguće popunjavanje i podnošenje zahtjeva za potporu u AGRONET-u u okviru Natječaja za provedbu mjere 9, podmjere 9.1 “Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru“, tipa operacije 9.1.1 “Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“ iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore na ovom natječaju iznosi 26.250.000,00 kuna. Potpora se odobrava na razdoblje do pet godina u maksimalnom iznosu do 500.000 eura, odnosno maksimalno do 100.000 eura godišnje u protuvrijednosti u kunama.

Važno je napomenuti da su za potporu u okviru tipa operacije 9.1.1 prihvatljive proizvođačke organizacije koje su priznate od 1. siječnja 2014. godine i kojima je odobren poslovni plan od strane Ministarstva poljoprivrede, Povjerenstva za odobravanje poslovnih planova proizvođačkih organizacija unutar Mjere 9 „Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“ iz Programa ruralnog razvoja RH.

Zahtjev za potporu moguće je podnositi do 19. studenog 2018. godine do 12:00 sati.

Svrha ovog natječaja je dodjela potpore za provođenje aktivnosti predviđenih poslovnim planovima priznatih proizvođačkih organizacija najduže za prvih pet godina od priznavanja, u cilju  olakšanja izlaska na tržište, a time i povećanja konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava. Više informacija možete pronaći ovdje.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

I Thompson bodri Vatrene! Objavio video kojim se prisjetio dočeka nogometaša 2018.

Hrvatska nogometna reprezentacija u 18 sati igra drugu utakmicu na Euru.  Uoči utakmice Hrvatska-Češka na svojim stranicama oglasio se jedan...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img