20/06/21

PITALI SMO IH i dali priliku da ODGOVORE!

Must Read


Danas smo dobili nekoliko upita zašto na našim stranicama nema aktualnog načelnika i ekipe iz HDZ-a. Bilo je tu i malo grubljih riječi i uvreda. Al sve ide u rok službe, navikli smo mi i na gore stvari i ne bi se bavili ovim poslom da se bojimo ikoga.
Dakle evo pred vama su e-mailovi koje smo uputili Općinskim čelnicima s pitanjima koja nas kao portal zanimaju. Iako smo zamolili za žurnost ODGOVOR E NISMO DOBILI

Gospodine Bosančiću pred nama su  lokalni izbori i postavili bi Vam nekoliko pitanja koje ćemo manje više u istom ili sličnom formatu postaviti svima koji se natječu  na lokalnim izborima.

1) Koja su vaša očekivanja i kakvu kampanju očekujete (mada je po logici stvari aktualni načelnik sve 4 godine u kampanji!

2) Analizirali smo službeno objavljene liste i utvrdili da samo lista HDZ-a nema  zadovoljenu  zakonsku odredbu o  ravnopravnoj zastupljenosti  spolova? Zašto je to tako?

3) Ako pobijedite na izborima, što planirate  napraviti s  bazenskim kompleksom, koliko  će to sve koštati, i hoće li se  moći odigravati službene utakmice (Odbojka, Mali Nogomet) kada se jednog dana završi.

4) Nedavno  je  naš portal objavio inicijativu vašeg protukandidata Ivice Radoševića koji je   predložio  uređenje rotora na ulazu u  Dugopolje, što bi dalo puno ljepšu sliku Dugopolja koje želi biti i turističko mjesto. Planirate li po tom pitanju uraditi?

5) Kako prognozirate  rezultate izbora, koji bi vas  rezultat zadovoljio?

Drugi email je otpravljen Ravnateljici razvojne agencije ODRAZ,

Poštovana  gospođo Čipčić sukladno telefonskom razgovoru dostavljamo Vam  pitanja na koja molimo odgovore  u što kraćem roku.

1. Recite nam nešto o  Razvojnoj agenciji Općine Dugopolje „ODRAZ“, čime se bavite i koji su Vam planovi i projektni  prioritetni u idućem  radzdoblju??

2, Koliko trenutno  Razvojna  agencija “ODRAZ” ima zaposlenika,  i jeste li u dovoljnoj mjeri ekipirani za naredne izazove??

3. U jednoj svojoj izjavi ste  rekli “U pripremi je izgradnja multifunkcionalne sportske dvorane koja će oplemeniti sportske i društvene sadržaje u Općini” (https://lokalni.vecernji.hr/zupanije/za-razvojnu-agenciju-odraz-dugopolje-osigurano-18-milijuna-bespovratnih-kuna-iz-fonda-eu-22734 – lokalni.vecernji.hr).
NA što ste točno milili i o kojoj i kakvoj dvorani se redi? Gdje je  planirana njena izgradnja))

Molili bi što žurniji odgovor!

S poštovanjem
Redakcija portala Dugopolje.org

Ponudili smo ima da odgovore na pitanja koja svakog Dugopoljca zanimaju i uz put se reklamiraju za 0,00 kuna,

Redakcija Dugopolje.org

- Advertisement -spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img