Podravka povlači dio asortimana smrznutog povrća s tržišta

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Podravka je na svojim web stranicama objavila da povlači dio asortimana smrznutog povrća na tržištu Hrvatske proizvedenog do 20. lipnja, zbog sumnje o mogućem mikrobiološkom odstupanju.

“Radi mjera predostrožnosti, a u cilju zaštite svojih potrošača, Podravka je na vlastitu inicijativu donijela odluku o povlačenju dijela asortimana smrznutog povrća na tržištu Hrvatske proizvedenog do 20. lipnja ove godine”, navode iz Podravke.

Riječ je o proizvodima Mladi grašak 450 grama, Grašak mrkva 450 grama, Mahune žute 450 grama, Špinat 450 grama, Povrće za francusku salatu 450 grama, Kraljevski mix 450 grama, Ljetni mix 400 grama, Brokula 400 grama, Minestrone 400 grama, Raskošni mix 450 grama, Meksički mix 400 grama, Mahune zelene 450 grama, Povrće za juhu 400 grama.

Na temelju obavijesti mađarskog partnera o postojanju sumnje o mogućem mikrobiološkom odstupanju, poduzete su navedene preventivne mjere, ističu iz Podravke.

Pozivaju potrošače koji eventualno posjeduju spomenute proizvode da se obrate na besplatni potrošački telefon 0800 08 08, svakim radnim danom od 8 do 15 sati.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

HDZ uvraća Milanovću: “Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!”

HDZ je večeras kasno na Facebooku uzvratio Zoranu Milanovuću na današnju seriju uvreda koje su s Pantovčaka adresirane...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img