Predsjednik Milanović u ponedjeljak u službenom posjetu Svetoj Stolici.

0
43
Foto: Ured predsjednika

VATIKAN – Predsjednik Republike Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović boravit će u službenom posjetu Svetoj Stolici u ponedjeljak, 15. studenoga 2021. godine, priopćila je Služba za odnose s javnošću Ureda Predsjednika RH.

Tijekom boravka u Vatikanu predsjednik Milanović imat će privatnu audijenciju sa Svetim Ocem Franjom te održati sastanak s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Paralinom i tajnikom za odnose s državama u Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskupom Paulom Richardom Gallagherom.

U nastavku dana, predsjednik Milanović posjetit će Papinski hrvatski zavod Sv. Jeronima gdje će se susresti s rektorom don Markom Đurinom i hrvatskim studentima katoličkih sveučilišta u Rimu.

Program boravka Predsjednika Republike u Vatikanu:

10:00

Privatna audijencija Predsjednika Republike kod Svetog Oca Franje

11:00

Sastanak Predsjednika Republike s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Paralinom i tajnikom za odnose s državama u Državnom tajništvu Svete Stolice nadbiskupom Paulom Richardom Gallagherom

12:05

Izjava za medije predsjednika Republike Zorana Milanovića

12:20

Posjet Predsjednika Republike Papinskom hrvatskom zavodu Sv. Jeronima u Rimu i susret s rektorom don Markom Đurinom (IKA)

Anita M.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here