13 C
Split

Produžen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za Mjeru 14- Dobrobit životinja

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
Rok za podnošenje zahtjeva za potporu produžen je do 1.lipnja 2018., a može se podnijeti i do 26.lipnja 2018., ali se u tom slučaju smanjuje visina plaćanja po danu kašnjenja.Obavještavamo sve korisnike koji podnose zahtjev za Mjeru 14 – Dobrobit životinja da je rok za podnošenje zahtjeva za potporu produžen do 1. lipnja 2018. te se do tog datuma zahtjev može popuniti i predati bez sankcija u podružnicama Agencije za plaćanja. Zahtjev za ovu mjeru može se podnijeti i do 26. lipnja 2018., ali se u tom slučaju smanjuje visina plaćanja po danu kašnjenja.

Napominjemo da su rokovi za ostale potpore ostali nepromijenjeni, što znači da su do 1. lipnja moguće izmjene i dopune već podnesenog Jedinstvenog zahtjeva za 2018. godinu, a poljoprivrednici koji u redovnom roku (do 15. svibnja) nisu podnijeli zahtjev mogu to učiniti najkasnije do 11. lipnja 2018., uz smanjenje visine plaćanja po danu kašnjenja.

Više informacija na OVDJE.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Alkoholiziran vozio auto bez dvije gume: Policija objavila slike

PU vukovarsko-srijemska izvijestila je da su policijski djelatnici u Mirkovcima, predgrađu Vinkovaca, zaustavili 44-godišnjeg muškarca koji je s 2.23...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img