Foto: Pixabay

Na dodjeli Capa’s Aviation Awards for Excellence dodijeljene su nagrade i najboljim zračnim lukama na svijetu…

Na godišnjoj dodjeli nagrada Capa’s Aviation Awards for Excellence za 2019. godinu najboljom niskotarifnom aviokomapanijom proglašen je Spirit Airlines. Riječ je o niskotarifnoj kompaniji sa sjedištem u Miramaru na Floridi koja je izabrana kao pionir na području ultraniskih cijena zrakoplovnih karata na području Sjeverne Amerike, ali i zbog poboljšavanja svojih odnosa s kupcima.

British Airways proglašen je pak najboljom zrakoplovnom kompanijom u 2019. Ne samo da je ovim priznanjem nagrađena njihova višegodišnja inovativnost – primjerice, stajali su još iza najbržeg putničkog zrakoplova na svijetu Concordea – nego i neprestana potreba za usavršavanjem svojih proizvoda i usluga.

Na dodjeli Capa’s Aviation Awards for Excellence dodijeljene su nagrade i najboljim zračnim lukama na svijetu. Sabiha Gökçen u Istanbulu proglašen je najboljim velikim aerodromom na svijetu. Vienna International Airport dobio je nagradu za najbolju srednju zračnu luku, dok je najbolji mali aerodrom onaj iz Seville.