Propucan suvlasnik dubrovačkog noćnog kluba! DOBIO TRI HICA U NOGE

0
Foto: PU SDŽ

U Petrovaradinskoj ulici u Zagrebu oko podneva je iz vatrenog oružja ranjen muškarac. Na njega je pucao nepoznati počinitelj za kojim policija traga, potvrđen je Jutarnjem listu iz Službe za odnose s javnošću PU Zagrebačke.

Kako se neslužbeno doznaje, nepoznati napadač je s tri hica iz pištolja u noge upucao Alena L. (43), suvlasnika dubrovačkoga noćnoga kluba La Bombonera.

Sve se odvijalo na parkiralištu poznatoga restorana Stari Kotač, a za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do propucavanja, odnosno jesu li napadač i žrtva razgovarali prije nego je prvi na drugoga potegao oružje, ili se pak radilo o zasjedi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranjenog Alena je njegov prijatelj, inače vlasnik restorana, odvezao u bolnicu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Alen L. je inače suvlasnik noćnoga kluba La Bombonera u Dubrovniku, a više je puta istupao u medijima povodom natpisa oko kluba. Policija istražuje čitav događaj.

Nemili događaj u Prečkom Jutarnjem je prepričao i jedan svjedok:

– Ja sam pogledao u čovjeka u kojeg je pucano. Poslije je malo zateturao i otišao u ovu ulicu (pokazuje na ulicu, op. a.)… Čuo sam da ga je pogodio u noge. Koliko sam hitaca čuo? Jedno četiri sigurno.

Ivica R.