Site icon Dugopolje Portal

[PRVI KORACI] Danas počinje natjecanje: Dugopolje dočekuje Romu

Foto: Emil Škare

Danas započinje međunarodni dječji turnir pod nazivom ”Prvi koraci”. U ovom 14. izdanju turnira, koji će se igrati u Splitu, Dugopolju i Klisu, nastupit će 120 ekipa u 5 kategorija.

Na turniru će nastupati dječaci uzrasta od 2006. do 2010. godišta. Sudjelovati će i brojni poznati klubovi. Od onih koji će svoje utakmice igrati i u Dugopolju možemo izdvojiti AS Roma, Red Bull Salzburg, PFC Botev Plovdiv, slovački Trenčin, NK Osijek.

Kako smo već i ranije pisali, najzanimljiviji dio turnira odigrat će se upravo na ŠC Hrvatski vitezovi. Dugopoljski dio turnira započet će susretom NK Adriatica i NK Omiša s početkom u 15 sati.

Poslastica dana očekuje nas u 16 sati. Tada na travnjak izlaze naši dječaci iz NK Dugopolja koji će snage odmjeriti sa momčadi AS Roma. Nadamo se vrlo uzbudljivoj utakmici koja će zasigurno pokazati kako se u Dugopolju vrlo kvalitetno radi na odgajanju budućih nogometaša.

Treća i posljednja utakmica dana bit će između NK Glavice i NK Primorac S, koja će igrati s početkom u 17 sati.

Već sutradan se nastavlja sa novim uzbudljivim dvobojima na svim terenima. Dakako i u Dugopolju se igraju utakmice, ukupno njih dvanaest tokom četvrtka, a prvi susret započinje u 9 sati.

NK Dugopolje (2006.) nastavlja turnir u četvrtak kada u Splitu igra protiv momčadi NK Devetka, a u petak 30.03. u 9 h igra s bugarskim predstavnikom PFC Botev iz Plovdiva. Četvrtfinala su na rasporedu u petak 30.03. poslijepodne dok će se polufinala, utakmica za 3. mjesto i finale igrati u subotu 31.03. u jutarnjim terminima na glavnom nogometnom terenu u Dugopolju.

Potporu ovoj sportskoj manifestaciji dala je između ostalih i Hrvatska turistička zajednica, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Općina Klis te Turistička zajednica općine Dugopolje.

Kompletan raspored utakmica pogledajte klikom na poveznicu:

Exit mobile version