13 C
Split

Radi priprema za dolazak U-17 reprezentacija, NK Dugopolje odgodilo utakmicu protiv Šibenika

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Dugopolje i Šibenik trebali su ovoga vikenda odigrati međusobnu utakmicu 9. kola Druge HNL, no ista je odgođena zbog skorašnjeg nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije U-17 uzrasta.

Zbog nastupa mladih reprezentativaca vodstvo NK Dugopolja odlučilo je kako neće igrati utakmice na glavnom terenu, a sve kako bi sačuvali travnjak i on bio u najoptimalnijem stanju prilikom kvalifikacijskog turnira U-17 uzrasta.

Utakmica između NK Dugopolja i HNK Šibenika odgođena je za 24.studenog, odnosno tjedan dana nakon završetka jesenskog dijela prvenstva.

Bilo je razgovora i o eventualnoj zamjeni domaćinstava, no niti jednoj momčadi to nije odgovaralo. Šibenčanima zbog toga jer bi u tom bi slučaju sljedećeg proljeća od šest utakmica u jednom razdoblju čak pet puta gostovali. A Dugopolju jer bi već sada imali tri utakmice u gostima. Trener Miroslav Bojko je komentirao:

– U rezultatskom usponu smo i zasigurno bi bilo bolje nastaviti s igrama. Istina, bilo nam je ponuđena promjena domaćinstva sa Šibenikom. Nismo pristali na tri utakmice zaredom u gostima, a sad nakon pobjede u Sigetu možda bi bilo bolje nego na kraju jeseni, nakon završetka prvog dijela prvenstva u subotu 24. studenoga – rekao je Bojko.

Dugopolje će, uz Sinj, biti domaćinom kvalifikacijskog turnira U-17 reprezentacija koje će se odigravati od 27. listopada do 2. studenog. U Dugopolju će, uz domaćine Hrvatsku, nastupiti Italija, Armenija i Andora.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Franić bi uklonio spomenik HOS-u za kojeg su glasali SDP-ovci

Odgovarajući na izravno pitanje voditelja RTL-a, kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita Ante Franić rekao je da bi uklonio sve što vrijeđa...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img