Rakitić davao iizjavu za medije, prekinuo ga Subašić: Ne pričaj gluposti na TV-u

0
Foto: Screenshot NovaTV

IVAN RAKITIĆ je jučer na Poljudu bodrio hrvatsku reprezentaciju u okršaju s Rusijom kojim se odlučivao plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

“Lijepo je opet biti u krugu reprezentacije, možda bih volio da sam drugačije odjeven, kao nekad. Mislim da će biti jako tvrda i teška utakmica. Uvjeren sam da ćemo biti jako organizirani, agresivni i da ćemo tražiti taj gol koji nam treba. Mislim da ćemo pratiti 90 lijepih minuta, na kraju sam uvjeren da ćemo slaviti”, rekao je Rakitić.

Pojasnio izjavu o mogućem povratku

Podsjetimo, Rakitić je nedavno u razgovoru za španjolsku radijsku postaju rekao da je spreman vratiti se u reprezentaciju i igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru ako to od njega izbornik Zlatko Dalić zatraži zbog neke nepredviđene situacije. Objasnio je što je mislio.

“Ne znam jesam li ja loše objasnio što sam htio reći ili je prijevod bio ne baš najbolji… Ja sam u kontaktu s izbornikom, moja odluka je jasna. Ja sam samo htio reći da u slučaju da bude dosta ozljeda ili problema, da izbornik može znati da me uvijek ima na raspolaganju”, rekao je Rakitić kojem je intervju kratko prekinuo Danijel Subašić. Vratar Hajduka i bivši Rakitićev suigrač iz reprezentacija prolazio je pored Rakitića, prišao mu da ga pozdravi i uz osmijeh mu poručio da ne priča gluposti na televiziji.

Ivica R.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here