REPER KOJI REPA O PLJAČKANJU BANKOMATA UHIĆEN ZBOG PLJAČKANJA BANKOMATA

0
Foto: YouTube

213 Jugg god u spotu za pjesmu “Make It Home” repa kako s prijateljima pljačka bankomat

30-godišnji Ladesion Riley, američki reper poznat i pod alijasom 213 Jugg god, uhićen je zbog sumnje da je sudjelovao u pljački tehničara koji održava bankomat, prenosi Index. Taj isti reper je u travnju ove godine na YouTubeu objavio spot za pjesmu “Make It Home” u kojoj repa kako s prijateljima pljačka bankomat.

Fox News piše kako je Riley s još troje osumnjičenih, dvojicom muškaraca i jednom ženom, prije tjedan dana s leđa prišao tehničaru uz riječi: “Nemoj napraviti ništa glupo i predaj novac. Policija ih je kasnije locirala u jednom motelu i uhvatila ih dok su novac prebacivali iz jednog u drugi automobil.

Riley je otprije poznat policiji jer im je jednom prilikom pokušao pobjeći na motoru, a druga dvojica osumnjičenika su već bili uhićeni nekoliko puta.

Ekipa koja je ostavila komentare na YouTubeu nije propustila primijetiti ironiju Rileyjeve situacije: “Tip je postao viralan, ali na krivi način”“Čovječe, ovo je tako dobro da poželim opljačkati bankomat pa reći svima da sam ga opljačkao i da me uhvate dok se vozim kući. Vrlo inspirativno”“Jedva čekam njegovu sljedeću pjesmu koja će se zvati ‘Švercamo drogu u zatvor’.”