RK Dugopolje: Kadeti započeli prvenstvo, djevojčice 2006./2007. odigrale turnir u Solinu

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Proteklog vikenda svoje utakmice odigrali su rukometaši i rukometašice RK Dugopolja. Dječaci su u kadetskom uzrastu započeli prvenstvena natjecanja, dok su djevojčice 2006./2007. godišta nastupile na turniru u Solinu.

Rukometaši započeli prvenstvena natjecanja

U nedjelju 30.09. mlađi kadeti RK Dugopolje u Metkoviću su odigrali 1. krug, 1. Hrvatske mlađe kadetske lige-jug. Nažalost u susretima s RK Metkovićem i RK Jerkovcem zabilježena su dva poraza.

U susretu s RK Metkovićem bodovima se bilo teško nadati jer je riječ o jednoj od najkvalitetnijih ekipa lige, te je trener dao priliku svim igračima da pokažu što mogu što je rezultiralo uvjerljivim porazom 30:7.

U drugi susret s RK Jerkovcem ušlo se s nadom u pobjedu. Međutim mlak ulazak u utakmicu posebno u obrani, protiv ekipe od koje su naši dečki fizički snažniji rezultirao je vodstvom domaćina 10:8 na poluvremenu. Početkom drugog poluvremena Dugopolje se budi i prelazi u vodstvo 12:11, 13:12. Umjesto da se iskoristi isključenje domaćeg igrača i poveća prednost, dolazi do promašivanja dva čista zicera. Obrana, zajedno s vratarima, ne uspijeva zaustaviti domaćine, te domaćini ponovno prelaze u vodstvo koje samo povećavaju do kraja i slave 25:18. Bolji od ostalih u napadu Marendić i T. Čulin. Nažalost dječaci nisu prikazali igru koju su pokazali prošli tjedan na 4. Kupu sv. Mihovila. Premalo agresivnosti i pomaganja u obrani, neraspoloženi vratari i nesigurna igra s puno tehničkih grešaka u napadu. Nadamo se boljem izdanju već idući tjedan kada je na rasporedu 2. krug u kojem RK Dugopolje u Sinju ugošćuje RK Vodice i RK Dubrovnik.

Djevojčice nastupile na turniru u Solinu

Djevojčice rođene 2006./2007. u nedjelju su nastupile na turniru u Solinu. U oba susreta nažalost zabilježeni su porazi.

U polufinalnom susretu izgubile su od ekipe ŽRK Grude 18:14 (10:6). U susretu za 3. mjesto koji je uslijedio odmah nakon polufinalnog, naše cure zabilježili su poraz od ekipe ŽRK Kaštela 26:17 (11:9). U oba susreta cure su prikazale solidnu igru, posebno možemo istaknuti Gabrielu Milić.

Nažalost veliki uzrok ovih poraza je i nedostatak nekoliko cura koje su bolesne, a kada kapetanica Gabriela Rogošić više nije mogla nastaviti susret za 3. mjesto zbog iscrpljenosti (igrala s povišenom temperaturom) došlo je do pada u igri i kaštelanke uvjerljivo slave. RK Dugopolje se zahvalilo domaćinima na lijepom prijemu i odličnoj organizaciji.

Izvor: RK Dugopolje

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Vidović Krišto i Vrkljan o dolasku Pupovčevih birača, koroni i testovima..

PISMO PLENKOVIĆU ZBOG NJEGOVOG PRIVILEGIRANJA PUPOVČEVIH BIRAČA I DISKRIMINIRANJA HRVATSKIH I EU GRAĐANA Poštovani gospodine Plenkoviću, Sa zaprepaštenjem smo primili vijest...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img