HomeKolumnaS teroristima se ne pregovara, oni se uništavaju! Tako je bilo s Bin...

S teroristima se ne pregovara, oni se uništavaju! Tako je bilo s Bin Ladenom, tako će biti i s Putinom!

Puno je Rusa s kokošjim mozgom, svi su pokušavali nešto ponoviti i uspjeli su, ali upravo suprotno. U svibnju 1945. ušli su u Berlin u američkim Studebakerima, a u svibnju 2023. imaju dobre šanse da ih američki HIMARSI i Tomahawkovi izvedu iz Moskve. Lend-Lease (krediti i zajmovi) Sjedinjenih Država spasio je Staljina i Sovjetski Savez od okupacije od strane nacističke Njemačke. Tada je Amerika opskrbljivala sovjetsku vojsku ne samo avionima Cobra i kamionima Kaćušama, nego ju je hranila i svojim paprikašem, odijevajući je od glave do pete.

Nemoguće je sve nabrojati, trebalo bi nekoliko stranica. Čak se i hvaljeni sovjetski tenk T-34 sastojao od mnogih američkih komponenti, bez kojih bi bio hrpa željeza.

Ukrajina je danas od Amerike dobila još snažniji Lend-Lease, a rezultat će na kraju biti sličan – pobjednička parada ukrajinskih oružanih snaga na Khreshchatyku. “Što dalje u šumu, to više drva za ogrjev” – što se rat duže bude odugovlačio, to će Ukrajina dobiti više oružja, uključujući ofenzivno, uključujući tenkove i helikoptere, i to će više odštete Rusija morati platiti. Danas je pak prvi zadatak zatvoriti nebo nad Ukrajinom, ili barem nad njezinim velikim gradovima. Nakon toga će u Rusiji započeti histerija – s Ukrajinom ne možemo ništa! 

U sovjetsko doba najpopularniji i najpoznatiji slogan bile su riječi Vladimira Uljanova (Lenjina): “Partija je um, čast i savjest naše ere.” To se tada odnosilo na boljševike-komuniste. Stranka “Jedinstvena Rusija” nastala je u biti i po uzoru na Komunističku partiju Sovjetskog saveza. Do sada i njeno rukovodstvo koje je započelo ovaj rat više nema ni razuma, ni časti, ni savjesti, kao onomad komunisti. Svi jedan do jednog. 

Možete započeti rat, nazvati ga kako god želite, ali iz njega nećete moći tiho izaći – rat možete ili dobiti ili izgubiti. Sama pomisao da je rat izgubljen dovodi cijelu takozvanu “rusku elitu” u stupor i prostraciju, jer gube ono što su u 30 godina ukrali, pa čak i svoje živote. Shvaćaju da je rat izgubljen, ali odbijaju vjerovati u to. Pozivi “jastrebova” primjena nuklearnog oružja neće dovesti do ničega, jer ni Putin ni njegova svita nisu heroji, već ratni zločinci koji se boje smrti. Oni žele živjeti dovoljno dugo i dobro živjeti zahvaljujući svom ukradenom kapitalu.

Danas su jedina prepreka koja se ne može preskočiti izbori u sredini mandata za Kongres i Senat Sjedinjenih Država, pa se isporuke ofanzivnog oružja iz Amerike ne trebaju očekivati ​​do sredine studenog. Kremlj i Putin preko svojih agenata na Zapadu zaprijetili su dijelu američkog biračkog tijela mogućnošću uporabe nuklearnog oružja ako Amerika isporuči Ukrajini smrtonosno oružje. 

Od studenog će predsjedniku SAD-a Bidenu biti odriješene ruke i Lend-Lease će u potpunosti otići u Ukrajinu. Ni Amerika ni Europska unija ne mogu si priuštiti poraz od Moskve. Svima je poznato pravilo koje je uspostavljeno u Sjedinjenim Državama – s teroristima se ne pregovara, oni ih uništavaju. Tako je bilo s Bin Ladenom, tako će biti i s Putinom, samo se načini i metode borbe protiv njih razlikuju zbog zanemarivanja njihove shizofrenije i dostupnosti sredstava za masovno uništenje. svejedno – piše Herman Obukhov

I.R.
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta
POVEZANI ČLANCI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Premium sadržaj

Nedavni komentari