SRBIJA NA NOGAMA Zbog ove fotografije svoju misicu nazvali prodanom dušom

0

Srbijanska misica Valentina Petrović našla se na udaru dijela javnosti u Srbiji, kriva je fotografija na kojoj je pozirala s kolegicama misicama iz Albanije i Crne Gore.

Sve bi vjerojatno prošlo nezamijećeno da se ljepotice nisu fotografirale tako da rukama pokazuju znak dvoglavog orla, simbol takozvane ‘Velike Albanije’, što su Srbi shvatili kao provokaciju.

Putem društvenih mreža poručili su joj da se zbog njezina poteza “Karađorđe u grobu okreće”, kako je “prodana duša” te da hitno treba promijeniti državljanstvo.Nakon masovnih napada prozvana se oglasila putem Instagrama, objasnivši kako je fotografija nastala.”U naletu euforije zbog zabave, pozvali su me da se fotografiram pa sam velikom brzinom stala pokraj djevojaka i djevojke su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke i pokazale kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.Želim se ispričati pripadnicima svog naroda, narodu s Kosova i Metohije, mojoj tvrtki, mojoj obitelji, koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku zbog tuđe loše namjere.Ja volim i bodrim svoju zemlju i njezine vrijednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada sam to napravila. Jako, jako mi je žao, zato osim duboke isprike, također sam donijela odluku da ću od organizatora tražiti dozvolu da napustim natjecanje i tim činom olakšam sebi trenutni pritisak koji nosim.

Baš se kajem, ali jednostavno se to nepromišljeno dogodilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Oprostite, nadam se da ćete me razumjeti”, napisala je.

Anita M. / Foto: Instagram

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here