20/06/21

Sutra se održava 5. po redu „Košarkaški turnir svetog Mihovila“

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Tijekom cijelog Rujna mjeseca, povodom Dana općine Dugopolje, organizirani su razni događaji i manifestacije. Tako je i ovoga petak kada na rasporedu imamo vrlo zanimljivi 5. po redu „Košarkaški turnir svetog Mihovila“.

Na turniru, kojeg organizira Ženski košarkaški klub Dugopolje uz pokroviteljstvo Općine Dugopolje i Turističke zajednice općine Dugopolje, nastupit će osam ekipa. Svoje škole košarke predstavit će klubovi ŽKK Zrinjski Mostar, ŽKK DOŠK Drniš, ŽKK Trogir, ŽKK Šibenik, ŽKK Brač, ŽKK Otok Murter, te kao domaćini ŽKK Dugopolje.

Momčadi su podijeljene u dvije dobne skupine, U12 i U15 godišta. U dijelu turnira U12 igrati će ŽKK Zrinjski Mostar, ŽKK DOŠK Drniš, ŽKK Trogir i ŽKK Dugopolje. U drugoj grupi koja okuplja U15 generacije igrati će ŽKK Šibenik, ŽKK Brač, ŽKK Otok Murter i momčad ŽKK Dugopolja.

Turnir će se igrati u školskoj dvorani Osnovne škole Dugopolje. Utakmice će započeti već od 10 sati ujutro, a cjelodnevni košarkaški događaj trajati će do 19 sati kada će biti poznati rezultati finalnih utakmica.

Susreti će se igrati naizmjenično po dobnim skupinama, što znači da će prvu utakmicu odigrati U12 godište, a nakon njih U15 i tako do kraja dana. Posjetitelji će moći pogledati čak 8 utakmica u toku dana.

Turnir otvaraju domaćini ŽKK Dugopolje koji će u U12 odmjeriti snage protiv ŽKK Otok Murter. Nakon njih na teren izlaze U15 ŽKK Zrinjski Mostar i ŽKK Trogir, zatim ponovno U12 utakmica između ŽKK Šibenik i ŽKK Brač, te posljednji knock-out susret U15 ŽKK DOŠK Drniš protiv ŽKK Dugopolja.

Nakon kraće stanke očekuju nas završni susreti. U 14:20 sati odigrat će se U12 utakmica za 3. mjesto, a za isto mjesto svoju utakmicu s početkom u 15:30 sati odigrati će i U15 momčadi.

Finalne utakmice na rasporedu su u 16:45 sati za generaciju U12, dok će posljednja utakmica dana biti U15 finale koje se igra s početkom u 18 sati.

Dođite sutra u dvoranu Osnovne škole u Dugopolju i podržite cure u njihovim utakmicama.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

NAROD, TO SAM JA; “Baš su se svi našli na godišnjem kad dolazi novi gradonačelnik, vrijeđaju volju naroda!”

“Pročelnik ureda, moj protukandidat Igor Vidalina zadužen za društvene djelatnosti, sport i vrtiće, pa pročelnik za komunalu, prostorne planove...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img