19/06/21

Tijelovo: Raspored rada trgovina

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Danas je praznik Tijelovo. Neki će spojiti današnji i sutrašnji dan i tako imati produženi vikend. Većina trgovaca danas ipak neće zatvoriti svoja vrata i moći ćemo obaviti kupnju svega što nam je potrebno.

Evo kako rade trgovine na današnji praznik Tijelova:

KAUFLAND – Prodajni centri rade kao nedjeljom, otvaraju u 7 ili 8 sati, neki su otvoreni do 20, a neki do 21 sat. Kako radi vama najbliža poslovnica Kauflanda možete pogledati ovdje.

KONZUM – trgovine rade kao i nedjeljom, do 12 i 13 sati. No postoje iznimke, neke trgovine rade čak do 21 sat.  OVDJE možete pogledati kako radi vama najbliža trgovina.

LIDL – Sve prodavaonice danas će raditi od sedam ili osam sati ujutro, a vrata zatvaraju u 18 ili 21 sat, ovisno od lokacije. Popis trgovina s detaljima radnih vremena pronađite OVDJE.

PLODINE – Svi prodajni centri na Tijelovo radit će do 22 sata.

SPAR/INTERSPAR – Manje prodavaonice Spara na Tijelovo rade skraćeno, do 14 sati, a velike su otvorene do 20 ili 21 sat. Radno vrijeme razlikuje se od poslovnice do poslovnice, a kako radi vama najbliža možete provjeriti ovdje.

TOMMY – Prodavaonice na Tijelovo rade prema nedjeljom radnom vremenu. Detaljno radno vrijeme trgovina možete pogledati ovdje.

dm – prodavaonice neće raditi na blagdan Tijelova, osim u centrima gdje su ugovorno vezani obavezom radnog vremena propisanom od samog centra ili, pak, u mjestima pojačane sezonske potrebe. Kako će koje prodajno mjesto raditi na Tijelovo pogledajte ovdje.

PEVEC – Svi trgovački centri rade kao nedjeljom, dakle od 8 do 14 sati.

BAUHAUS – Svi prodajni centri na Tijelovo su zatvoreni.

Trgovački shopping centri rade po sljedećem rasporedu:

CITY CENTRE ONE SPLIT – radi po redovnom radnom vremenu, odnosno od 9-21 sat

MALL OF SPLIT – radi po redovnom radnom vremenu, odnosno od 9-21 sat

JOKER SPLIT – radi po redovnom radnom vremenu, odnosno od 9-21 sat

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img