19/06/21

Traži se najbolji radnik u RH: Nagrada iznosi 45.000 kuna

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

“U potrazi smo za ‘običnim’ zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja…”

Tvrtka Mazars Cinotti potpisuje se na hvale vrijednu akciju na razini Hrvatske u sklopu svog novog projekta kojim traže naj radnika. Ime nagrade koju dobiva pobjednik projekta ‘Mali svjetionik’ nosi ime dr. Dražen Glavaš, koji je bio glavni organizator The Global Leadership Summita u Hrvatskoj, predavač na sveučilištu Vern i predsjednik udruge poslovnih ljudi Partner i ekumenski otvoren kršćanin.

Pobjednik će biti izabran na temelju upravo objavljenog poziva za sudjelovanje u projektu “Mali svjetionik za velike ljude“. Pozvani su svi, što znači da direktori i vlasnici poduzeća mogu sudjelovati kroz davanje potpore svojim djelatnicima, neki se mogu sami prijaviti, a drugi mogu prijaviti članove obitelji ili kolege.

“Želimo pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge. Želimo čuti kako Vas je dirnula kolegina zabrinutost, kako je netko iz vašeg poduzeća uradio i više nego što se od njega očekivalo kako bi pružio dobru uslugu, kako je u teškim trenutcima osoba ostala pozitivna te tako pomogla svima da prebrode to razdoblje”, navode u tvrtki.

Rok za zaprimanje prijava je 15. listopada, a objava imena dobitnika 45.000 kuna bit će 9. studenoga.

Zanimljivo je da svi oni koji prijave svoga kolegu ili kolegicu automatski dobivaju mogućnost za sudjelovanje u ‘nagradnoj igri’ – 9. studenoga će slučajnim odabirom jedna od tih osoba osvojiti 1000 kuna.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img