19/06/21

U subotu su djevojčice i dječaci A odigrali svoje prvenstvene susrete

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

U prvom susretu u Sinju, dječaci su u 3. krugu 1. HRLDA jug ugostili ekipu Zadra 2013 i slavili 17:7 (10:1). Odlična obrana na čelu sa sigurnim vratarom i dobra realizacija u napadu dovela je do prve ovosezonske pobjede. U drugom susretu rukometaši Dugopolja su poraženi od ekipe Zadra 1954 16:10 (8:2). U susret su krenuli ravnopravno do 2:2, onda su “nasjeli” na “sudačke provokacije” koji su uporno svirali sedmerce za Dugopolje, a naši rukometaši ih još upornije nisu realizirali. Šalu na stranu gosti odlaze na 13:2, a veliki razlog leži u katastrofalnoj realizaciji sedmeraca (9 promašenih) od strane Dugopoljaca i još barem toliko pogođenih vratnica. Svi dječaci su oba susreta dobili priliku, prikazali su jako dobru igru, a u klubu vjeruju da će popraviti realizaciju za buduće susrete.

Djevojčice su u 5. kolu županijske lige u Dugopolju poražene od ekipe ŽARK Split 17:13 (12:8). Susret je bio ravnopravan do 4:4, tada gošće serijom 3:0 stvaraju prednost i do poluvremena dižu na +4. U nastavku su Dugopoljke krenule čvršće u obrani i u nekoliko navrata došle do -2, posljednji put kod 12:14, kada su iz sedmerca pogodili vratnicu. Nakon toga gošće realiziraju svoj napad i na kraju zasluženo slave. Kao i u dosadašnjim susretima u napadu se istakla Gabriela Milić koja je vukla u napadu, dok su sve cure odigrale vrlo dobru obranu. Nadamo se da će cure u idući susret za 15 dana ući kompletne, dočekuju ekipu ŽRK Kaštela, dok dječaci A za 15 dana gostuju u Metkoviću.

Dječaci A:

RK Dugopolje – RK Zadar 2013: 17:7 (10:1)

RK Dugopolje – RK Zadar: 1954 10:16 (2:8)

Djevojčice:

RK Dugopolje – RK ŽARK: 13:17 (8:12)

Izvor: RK Dugopolje

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

MASOVNO CIJEPLJENJE U IMOTSKOM Sve dobne skupine odazvale su se na cijepljenje: “Bez cijepljenja nema normalnog života ni vraćanja na staro”

Sve dobne skupine odazvale su se na današnje masovno cijepljenje u Imotskom, održano u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img