13 C
Split

Ultra ostaje u Splitu, ali seli na Park mladeži

Must Read
I.R.https://dugopolje.org
Najnovije vijesti, zanimljivosti i događanja iz općine Dugopolje, Hrvatske i svijeta

Nakon nekoliko tjedana peripetija o samom održavanju Ultra Europe festivala konačno je postignut dogovor.

Navala partijanera na Split samo što nije počela, a lokacija gdje će se održati Ultra festival, kako već postaje tradicionalno za Split, poznata je tek koji dan ranije.

Organizator Ultra Europe festivala, Joe Bašić, potvrdio je da će se ive i naredne tri godine ovaj mega popularni festival održavati na Parku mladeži.

– U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom ‘Športski objekti Split’, a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji. Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu – rekao je Bašić.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

U Zadru i Zadarskoj županiji potpisana koalicija HDZ-HSP-SU-Reformisti

Koalicijske ugovore sa županijskim i gradskim HDZ-om potpisali su predstavnici Hrvatske stranke prava, Stranke umirovljenika te Narodne stranke –...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img